Tohle bych vyřešil takovou malou letní školkou v příroděFofinka píše:To je pravda a jak napsal Skubi kdo se bude starat o děti?

Tohle bych vyřešil takovou malou letní školkou v příroděFofinka píše:To je pravda a jak napsal Skubi kdo se bude starat o děti?
Ty mozna ne, ale my ostatni stanari ji do stanu treba premluvime.UcuLeLembo píše:Teda koukám že tam bude pěkná pařba.Pokusim se ukecat manželku jestli by tam nevyrazila se mnou (to pro kontolu,když lemtám tak do něma
),ale prcka bych nechal radši doma.Nemáte někdo přehled jestli jsou volné ještě chatky,páč do stanu jí nedostanu ???
Tam bude urcite vice deti.UcuLeLembo píše:Tak chaloupka je zamluvená na pá-so-ne,manželka smířená (až tam uvidí ty fára tak bude nadšená)akorát neni rozhodnuto zda vememe s sebou našeho skoro tříletýho prcka?Manželka chce já mooc nee,protože tam bude určitě brajgl,jinak mám č.29,koho že to budu mít za sousedy?
no já tam budu mít trochu staršího trpaslíka ( 4,5 roku ) a poberťačku bláznivou ( 14 let ) a chatku mám 24UcuLeLembo píše:Tak chaloupka je zamluvená na pá-so-ne,manželka smířená (až tam uvidí ty fára tak bude nadšená)akorát neni rozhodnuto zda vememe s sebou našeho skoro tříletýho prcka?Manželka chce já mooc nee,protože tam bude určitě brajgl,jinak mám č.29,koho že to budu mít za sousedy?
já myslím, že těch prcků tam bude víc ( Damon, romosch, Boban, ..... ) a školka se tu už taky řešilaUcuLeLembo píše:to skubi a carlos:koukám že nějaký špunti takm budou tak vezmeme prcka asi taky.Uděláme tam nějakou letní školku poblíž hospody a budeme hlídat![]()
![]()
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 hosti