Minisraz Praha
-
- Junior
- Kontaktovat uživatele:
- big_bart
- Zkušený
To je samy priste a nemohlafokina píše:Tak koukám, že se nakonec zadařilo a sešlo se vás dost, moc pěkný fotky....škoda, že jsem nemohla...tak příště

FF kombi 1.4 16V, rv. 1999 - prodáno
FF 3dv., 1.6 16V, rv. 1999 - prodáno
FORD Galaxy 2.0 TDCi, rv. 2007 - ukradeno
FORD S-MAX 2.0 TDCi, rv. 2008, cihlová barva - zatím ještě je

-
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
-
- Junior
- Kontaktovat uživatele:
-
- Junior
- Kontaktovat uživatele:
- Skubi
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
no když se to udělá u tebe doma, tak ani nemusíš nikde jezditfokina píše:Ale já věřím, že když měl srázek takový úspěch tak brzo uděláte další, ne??? Cooo???? Jeden malinkej, úplně malinkatej pro fokinku....![]()
![]()
![]()
Slibuju, slibuju a přísahám, že přijedu....

FF kombi 1,6 74 kW sériová GHIASOC, 00/01, modrá metlaSkubi´s family car

Smyk nelze dostat jako chřipku, ten si prostě zaviníme sami !!!

Smyk nelze dostat jako chřipku, ten si prostě zaviníme sami !!!
- kakamil
- Nováček
Dobře tedy, myslím že všichni budou pro. A aby jsi určitě mohla přijet na 100%, bude nejlepší, když právě Ty sama založíš nový pražský sraz a udáš den, hodinu a místo, věřím, že se každej bude moct přetrhnout, jen aby mohl na "fokinin sraz" přijet.fokina píše:Ale já věřím, že když měl srázek takový úspěch tak brzo uděláte další, ne??? Cooo???? Jeden malinkej, úplně malinkatej pro fokinku....![]()
![]()
![]()
Slibuju, slibuju a přísahám, že přijedu....

-
- Junior
- Kontaktovat uživatele:
Vzhledem k tomu, že můj byteček není velkých rozměrů a parkoviště před domem už vůbec ne, tak nevím, nevím...
Jeden srázek jsem už zkoušela udělat, ale nějak to nevyšlo....navíc, když jsem nedorazila na tento, tak nemůžu organizovat jiný....něco navrhněte..já už se 100% přizpůsobím.....ale ty chipsy a pití...hmmmm takový srázek někde na louce, malý piknik,...to by nebylo špatné....
Jeden srázek jsem už zkoušela udělat, ale nějak to nevyšlo....navíc, když jsem nedorazila na tento, tak nemůžu organizovat jiný....něco navrhněte..já už se 100% přizpůsobím.....ale ty chipsy a pití...hmmmm takový srázek někde na louce, malý piknik,...to by nebylo špatné....
- pelen
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
A kdy se teda budou fotit ty fotky na nabidkove album nebo kalendar?fokina píše:Na křivonosku určitě nepřijedu, to ani slibovat nebudu, ale ten pražský mě vážně mrzí....ale stejně tam nebyl kakamil, tak kdo by se o mě staral......byla bych tam za kořínek..![]()
to fordik: já jsem tě také před 14 dny vyhlížela v tescu a marně, zrovna měl směnu někdo jiný..![]()
-
- Junior
- Kontaktovat uživatele:
- Meda
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
No jestli jsi na to nešla špatně?fokina píše:Vzhledem k tomu, že můj byteček není velkých rozměrů a parkoviště před domem už vůbec ne, tak nevím, nevím...