FUGAS píše:Jenže ta dvaapůle má kde brát a rozjede se ti i bez toho turba, kdežto ten litr se bude hodně trápit. A rozhodně se nebude jednat o půl sekundy...
Mířím tím k tomu, že to že to nebude motor vhodný na dálniční provoz ve vyšších rychlostech jsme se tu shodli. Já si myslím, že to asi nebude ani příliš příjemný provoz pro popojíždění ve městech v kolonách. Tak se ptám, kam se vlastně takový motor hodí?
dle meho nazoru bude ta 1,0 eb idelanim autem pro lidi,co dojizdeji do mesta za praci z nedaleke vesnicky(tedy po okreskach,dedinama,v klidecku)...to auto si svy zakazniky 100% najde(jak to bude se spolehlivosti,se uvidi).tvuj postoj k dane veci zcela chapu a jsem s nim ztotoznen,proto je jasny,ze ja a ty si tudle drbku v zivote nekoupime.no a abych tvuj nazor trochu utvrdil,je zde pripad jednoho cloveka od nas z firmy.koupil si yetyho 1,2 turbo 105 kw(tusim),jenze je to trochu vul a pouzival jen rychlosti 2,4,6,R,ano i pri rozjezdech.no a co se nestalo...ani ne 20k km a zadrenej motor.je mi jasny,ze rozjezdy na dvojku by ku*vily kazdej motor,ale jezdit tak s dvoulitrem,motor by se tak rychle nerozsypal...takze je jsem za vyvoj,kterej bude snizovat spotrebu,ovsem nikoliv na ukor objemu a valcu.