Úprava předního spoileru 05-07
-
- Nováček
Úprava předního spoileru 05-07
Nemáte někdo skušenosti s touhle úpravou??? Vyříznutí té spodní lišty co je až dole na spoileru.
Protože máme tu část spoileru co sem pres Photoshop odstranil utrženou a je tam jen přilepená, tak mě napadlo že by to šlo odendat jen nevím jestli na tom nedrží kryt pod motorem jak je a pokud drží nevíte někdo jak by se dal přichytit jinak ??
Protože máme tu část spoileru co sem pres Photoshop odstranil utrženou a je tam jen přilepená, tak mě napadlo že by to šlo odendat jen nevím jestli na tom nedrží kryt pod motorem jak je a pokud drží nevíte někdo jak by se dal přichytit jinak ??
-
- Test driver
Re: Úprava předního spoileru 05-07
Zdar drakoune, hele já sem dělal teď tohle
To co máš v plánu ty, si dokážu představit
...kryt pod motorem na něm sice drží, ale to by taky nebyl problém předělat

To co máš v plánu ty, si dokážu představit

Now: Mazda 6 2.5i GTA 2008
Ex: Ford mondeo Mk3 2.0 Duratec 107kw * Bmw e39 530Da 142Kw/420Nm....
Ex: Ford mondeo Mk3 2.0 Duratec 107kw * Bmw e39 530Da 142Kw/420Nm....
- Dr.Romca
- .
- Kontaktovat uživatele:
A co to jen hodit do matný černý jako to má tomik?
-
- Nováček
to DrRomca: vím co myslíš vypadá to dobře,jen malej háček je v tom že na fotce neni naše auto
máme černý mondeo 2006 2.2TDCI takže by mi ani nastříkání na černo nepomohlo
černý to je už tedka celý
. Když sme mondeo koupili to bylo utržený a jen nějak přilepený nwm jak ale vypadá to příšerně nejspíš jen silikonem nebo nejakým dvousložkovým lepidlem který neni ani ted pořádně vytuhlý
Ale jde mi o to aby se to nemuselo lepit a pak případné riziku že o to někde chytneš a utrhneš viz. u nás v Jihlavě z vysokejma obrubákama když sedí dva v zadu pohoda najedeš ale když odjíždí jeden(řidič pouze) už nevycouvá
(stejný problém s Vectrou C caravan) Tak sem si myslel že by to šlo dát uplně pryč a vypadalo by to trochu jak na ST jen škoda že nejsou vyměnit i ty mlhovky za ST bez řezání nebo úprav větších. Jen by bylo potřeba mít kde zvednout auto a podívat se jak přidělat jinak vanu motoru. Nemohl by na to někod mrknout když bude mít čas a bude mít zvedlý auto, nebo sundanej nárazník co Buči(pokud vím tak ty budeš přendávat nárazník hmmm
)????
Jinak jak děláš ten nárazník buči. tak vypadá dobře jenže to se to dělá když někdo umí se svářečkou plastů co ??? A hlavně když jí má doma
Ale ty máš jinej spoiler u toho co máš vypadá dobře jenže u toho co máme mi si to nedokážu představit jak by to vypadalo.

Ale jde mi o to aby se to nemuselo lepit a pak případné riziku že o to někde chytneš a utrhneš viz. u nás v Jihlavě z vysokejma obrubákama když sedí dva v zadu pohoda najedeš ale když odjíždí jeden(řidič pouze) už nevycouvá

Jinak jak děláš ten nárazník buči. tak vypadá dobře jenže to se to dělá když někdo umí se svářečkou plastů co ??? A hlavně když jí má doma

Ale ty máš jinej spoiler u toho co máš vypadá dobře jenže u toho co máme mi si to nedokážu představit jak by to vypadalo.
- Kóťa
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Pokud bys ho ufiknul,tak bych měl strach z toho,že náporem vzduchu se mi ten kryt motoru zdeformuje,vytrhne,uletí...ne?
-
- Nováček
S tím máš pravdu to mě taky napadalo právě proto bych potřeboval zvednou to auto podívat se jak by se to dalo přichytit nebo jestli by se to nedalo třeba zastrčit tak jak to je teď na tom spoiler to třeba zastrčit pod nárazník kdyby to šlo nevím jak to tam drží nebo za co všechno bys e to dalo chytit.
- Kóťa
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Aha,já to špatně pochopil.Ty chceš odřezat jen to spodní žebrování.Tak to klidně můžeš.Dle mého tomu nic nebrání.Dekl je tam chycen takto...
http://www.ford-focus.cz/forum/viewtopi ... 38#p297138
http://www.ford-focus.cz/forum/viewtopi ... 38#p297138
-
- Nováček
No to né zase dát celý pryč
to by vypadalo příšerně
jen to žebrování sem chtěl protože to je utržený skoro a drží to jen po stranách.
A myslíš že je potřeba tu vanu nejak přidělat pevnějc aby to nenabíralo vzduch a neutrhlo se to jak si psal ?? Přeci jen když tam je to žebrování a jak to je protáhlý dozadu se ta vana o to zastaví takhle tam nebude mít nic cestě se pořád víc a víc vyhejbat dolu třeba na dálnici.

A myslíš že je potřeba tu vanu nejak přidělat pevnějc aby to nenabíralo vzduch a neutrhlo se to jak si psal ?? Přeci jen když tam je to žebrování a jak to je protáhlý dozadu se ta vana o to zastaví takhle tam nebude mít nic cestě se pořád víc a víc vyhejbat dolu třeba na dálnici.