Zdravim, zhruba při posledních startech, jsem citil po nastartování zapach jako kdyby někde něco shořelo, mělo to i menší sílu při startování, při poslednim startu jen to už cvaklo ani nestartovalo.
Myslel jsem že je to baterkou, ale při startováni přes druhé auto to pořád jen cvakalo. Na baterku jsem jel na laně cca 20 km bez nastartovi s rozsvícenými svělti a i puštěnými stěrači, baterku jsem tedy vyloučil. Prý je to startér je to možné ??? a neměl by někdo nějaky kdyby se ukázalo že je to on ta špatná věcička co mě nechala ve štychu
Začalo to smradem při startovaní
-
- Nováček
Začalo to smradem při startovaní
Fokus 2003 1.8 TDci 74 kw
- miki21
- Test driver
Re: Začalo to smradem při startovaní
Prvně bych zkontroloval kabely od baterky ke startéru a ukostření startéru,než začneš shánět jiný 

Fofo II 1,8 16v modrá combi
Funguje zde funkce HLEDAT Prosím,používejte ji před založením nového tématu.
Funguje zde funkce HLEDAT Prosím,používejte ji před založením nového tématu.
-
- Nováček
Jo to mi taky povidal známej, dneska se na to odpoledne vrhnu, pak dám vědět, zatim dík
-
- Nováček
Tak byl utrhlej plusovej kabel na startéru, akorád jak kostřil až svařoval,tak se sr rozvařil ten šroub co drží ten kabel, a protáčí se ale utahnul jsem to, a normalně to startuje, ale je ten šroub volnej v te cívcre. Tak kdyby někdo měl tu cívku navíc tak se mi ozvěte děkuji 

-
- Nováček
chci se zeptat, jestli oba šrouby na cívce jsou plusoví, nebe je jeden minusovej, mě se ten plusevej totiž vyhřál a je volnej, ale normálně to startuje, ale kdyvy byl i ten ten zadní plusovej tak bych ten kabel dal na ten druhej co je na něm ten propoj, přikládám fotku