Ahojte,
jsem neznalec v oboru, takze mam mozna nejapny dotaz. Chci tedkom v zime koupit fofo2 kombika nejspise benzin 1.6 a potom v lete jak bude zase k dispozici nejaky peniz, tak nechat namontovat LPG.... Chci se zeptat jestli vyzaduje provoz LPG nejaky zvlastni servisni prace oproti bezne udrzbe benzinaku (kde menim olej, filtry...) ?
dik za info...
servis LPG
-
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
Re: servis LPG
Ahoj
vyžaduje to jednou za rok revize s výměnou filtru - cca 500kč. Jinak pak dolévání přímazu, pokud si ho dáš. Ostatní můžeš dělat jak jsi zvyklej, jen je možná lepší častěji vyměnit svíčky a častěji zkontrolovat vůle ventilů.
vyžaduje to jednou za rok revize s výměnou filtru - cca 500kč. Jinak pak dolévání přímazu, pokud si ho dáš. Ostatní můžeš dělat jak jsi zvyklej, jen je možná lepší častěji vyměnit svíčky a častěji zkontrolovat vůle ventilů.
FoFo I combi po FL r.v. 11/2003 1.6 16V - LPG AC Stag 4 Plus
-
- Nováček
tak to je pohoda 
a neni nejaky problem s montazi do starsiho auta asi ze? Chce fofo koupit po vanocich, budem na to mit tak 150k, takze to bude nejspise jak jsem koukal neco kolem rv 2005 s najezdem kolem 120k, doufam teda

a neni nejaky problem s montazi do starsiho auta asi ze? Chce fofo koupit po vanocich, budem na to mit tak 150k, takze to bude nejspise jak jsem koukal neco kolem rv 2005 s najezdem kolem 120k, doufam teda

-
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
Vubec stim neni problem, ba naopak nemusis resit jestli prijdes o zaruku a pod.
FoFo I combi po FL r.v. 11/2003 1.6 16V - LPG AC Stag 4 Plus