Poistky som vsetky skontroloval, funkcné. Viete mi niekto pomoct kde je problem ,ktorá súciastka?

Pri vypínaní spojkou nezvoní. Predtym sa to neprejavovalo. Podla odborníka na peugeot to bude na 99% snímač. Idem to dat na počítač, uvidíme čo povie. Potom napíšem.santyr píše:Neprojevoval se ti ten setrvačník před tím podobně?
Při vypínání se spojkou to v motoru nezazvoní?
InstinkTT píše:25 tisíc za co smím li se zeptat? Za nové vstřiky? Nebo je to i včetně čerpadla?
nepsal to vitut uz v zari ? ja jsem ted delal taky jedno tdci , nechtelo chytit , repas starteru a chyta jak novýfrantic píše:Problem vyriešený![]()
Zdroj problému: štartér. Bol som vo forde, dali na počítač, vypísalo chybu: strekovač paliva. Chlapík mi ale povedal, že problém bude so štartérom (lebo počul aky ma škaredy zvuk pri točení). Tak dal odmeral baterku pri starte, a zistil, že mi startér zoberie tolko elektriny, že uz vstrekovač nedostane tolko kolko by mal, a preto nepracuje na 100%. Štartér som dal opraviť, (prasknuty a odlomeny magnet bol + ložisko vo vnútri bolo na jednej strane uplne opotrebovane, v tvare "C" ak mesiac) to ma stálo 130€ (praca + suciastky).
Teraz ráno v mínusoch bez problémov nastartuje ako raketa.![]()
off topic: aj vy ste zistili, že pri výmene vzuchového filtra za nový, auto má o niečo lepší ťah?
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 5 hostů