nový vzhled ??
- Daryl
- Admin
- Kontaktovat uživatele:
Re: nový vzhled ??
treba reklama, a dalsi funkce. Nebylo tam logo clubu atd.
Jestli dovolite, tak snad provozovatel ma pravo si urcit jak bude jeho web vypadat ne ?
A kdyz jsem prochazel skiny, nenapada mne nic, co by mohlo znamenat " ze se v tom nevyznate".
Rozlozeni prvku je vsude stejne, jde jen o grafiku, barvy a clubove funkce. Tak nepiste, ze se v toim nevyznate, ja vsechny ty skiny videl a prolezl a vim co tam je a co tam neni a taky kde to je.
Muzeme se bavit o vyberu nejakeho skinu, ale ten pred pouzitim na tomto foru musi byt patricne upraven, coz ty, ktere sem foki v zapalu nasadil nebyly a zpusobovalo to mnoha uzivatelum, zejmena novym navstevnikum velke problemy.
Jestli dovolite, tak snad provozovatel ma pravo si urcit jak bude jeho web vypadat ne ?
A kdyz jsem prochazel skiny, nenapada mne nic, co by mohlo znamenat " ze se v tom nevyznate".
Rozlozeni prvku je vsude stejne, jde jen o grafiku, barvy a clubove funkce. Tak nepiste, ze se v toim nevyznate, ja vsechny ty skiny videl a prolezl a vim co tam je a co tam neni a taky kde to je.
Muzeme se bavit o vyberu nejakeho skinu, ale ten pred pouzitim na tomto foru musi byt patricne upraven, coz ty, ktere sem foki v zapalu nasadil nebyly a zpusobovalo to mnoha uzivatelum, zejmena novym navstevnikum velke problemy.
- Spy.Dr
- Junior
Tak samozřejmě že si "majitel" webu určí všechno. to je jasný. Ale pokud chce mit přeci spokojený uživatele, měl by brát v potaz jejich názor. A pokud někdo říká že je něco nepřehledný nebo mu něco nesedí, je to přeci jeho názor a není sebemenší důvod mu vnucovat jinej. obzvlášť když takový má lidí víc.
Pokud "je potřeba" udělat novej xicht (skin), tak se přeci mohlo do tý doby ňež se udělá nechat alespoň možnost volby pro lidi kteří mají s tímto problém.
Jelikož jsem taky "majitelem" jistého webu, tak vim že zavděčit se všem je vždycky problém, ale tohle je přeci to nejmenší a ničemu to neškodí...jediný co, tak to hodně lidí uvítá
Pokud "je potřeba" udělat novej xicht (skin), tak se přeci mohlo do tý doby ňež se udělá nechat alespoň možnost volby pro lidi kteří mají s tímto problém.
Jelikož jsem taky "majitelem" jistého webu, tak vim že zavděčit se všem je vždycky problém, ale tohle je přeci to nejmenší a ničemu to neškodí...jediný co, tak to hodně lidí uvítá
- ZaQik
- Admin
pro zajimavost: stahli jste si kolik lidi melo nastaveny jaky profil? samozrejme jen z tech, kteri se prihlasili za posledni ctvrtrok?
bylo by dobre 2-3 nejpouzivanejsi skiny odladit a nabidnout k pouzivani ... klidne s tim pomohu
(pouzival jsem "prosilver" a chyb jsem si nevsimnul)
bylo by dobre 2-3 nejpouzivanejsi skiny odladit a nabidnout k pouzivani ... klidne s tim pomohu
(pouzival jsem "prosilver" a chyb jsem si nevsimnul)
Ford Focus mk3 combi 1.6 Ti-VCT, r.v.2018 + Ford Fiesta mk7 3D 1.25, r.v.2014
byl Ford Focus mk2 combi 1.6, r.v.2009 + Ford Fiesta mk6 1.4 TDCi r.v. 2004
Nejsem poradna, encyklopedie ani hotline spolecnosti Ford - ptejte se na foru, od toho je.
Nejsem poradna, encyklopedie ani hotline spolecnosti Ford - ptejte se na foru, od toho je.
- Daryl
- Admin
- Kontaktovat uživatele:
eTech * 12685
Black Pearl 23
prosilver 10120
X-Treme 7
X-Treme Orange 3
X-Treme Yellow 0
X-Treme Green 6
X-Treme Red 2
X-Treme Silver 0
X-Treme Purple 0
X-Treme Light 1
twilightBB 8
Black Pearl 23
prosilver 10120
X-Treme 7
X-Treme Orange 3
X-Treme Yellow 0
X-Treme Green 6
X-Treme Red 2
X-Treme Silver 0
X-Treme Purple 0
X-Treme Light 1
twilightBB 8
- Daryl
- Admin
- Kontaktovat uživatele:
Zkusim opravit prosilver, ale moc do "firemniho" designu nezapada. Spise bych to videl na uplnem prekopani.
- Ac1D
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Taky sem si nevsiml ze by na "starym" neco nefungovalo a zdal se me mnohem prehlednejsi.Nevim jak ostatni ale moje pouzivane rozliseni 1280x1024 (treba to je ale IE co pouzivam) ma velke prazdne okraje kolem fora.Pridat jine barvy ci dalsi skiny aby se komentare daly od sebe lepe odlisit tak si zvyknem.
Focus kombi TDCI,85KW,2008
Focus kombi TDDI,66KW,2004
Focus kombi TDDI,66KW,2004
- Spy.Dr
- Junior
hlavni duvod co mi vadi na tomhle oproti tomu co byl předtím (popravdě nevím jaký to byl) je ten, že na výpis topiců například se vejde nějaký počet a předtím se jich na stránku vešlo třeba jedenapůlkrát tolik, takže teď jen roluju jak vzteklej. to že jsou nahoře jinde odkazy, na to se dá při nejhoršim zvyknout, na barvy taky, ale tohle je trochu na prd, zbytečně prázdnýho místa všude okolo každý položky.
Apropo, proč překopávat komplet něco co každýmu vyhovuje? vždyť to nedává smysl, pokud je tam tedy nějaká chyba, kterou jsme nikdo nezaregistroval, ale údajně tam je když to adminstvo tvrdí, tak opravte jen tu chybu, a je po starostech, míň práce a víc spokojenejch lidí, vždyť je to furt dokola.
Každopádně jménem všech díky za každou snahu vyjít vstříc...
Apropo, proč překopávat komplet něco co každýmu vyhovuje? vždyť to nedává smysl, pokud je tam tedy nějaká chyba, kterou jsme nikdo nezaregistroval, ale údajně tam je když to adminstvo tvrdí, tak opravte jen tu chybu, a je po starostech, míň práce a víc spokojenejch lidí, vždyť je to furt dokola.
Každopádně jménem všech díky za každou snahu vyjít vstříc...
- lucky.jack
- Test driver
Taky se přikláním ke "starýmu" vzhledu nebo aspoň k možnosti výběru v nastavení. V tomhle se absolutně neorientuju 
Jen tak naokraj...přesně tohle samý(změna vzhledu v ten samý den, pro mě k horšímu)se stalo v jistým škodováckým foru...že by stejní admini...??

Jen tak naokraj...přesně tohle samý(změna vzhledu v ten samý den, pro mě k horšímu)se stalo v jistým škodováckým foru...že by stejní admini...??
Focus III combi, 10/2011, 1.6 Ti-VCT 105 poníků
>Galerie< - Focus II combi 10/2007 Collection(mezifacelift), 1.6 TDCi 66 kW/214Nm - chip 81kW/245Nm
>Galerie< - Focus II combi 10/2007 Collection(mezifacelift), 1.6 TDCi 66 kW/214Nm - chip 81kW/245Nm
- ZaQik
- Admin
Daryl píše:Zkusim opravit prosilver, ale moc do "firemniho" designu nezapada. Spise bych to videl na uplnem prekopani.

Ford Focus mk3 combi 1.6 Ti-VCT, r.v.2018 + Ford Fiesta mk7 3D 1.25, r.v.2014
- Johnny ST
- .
Pripojuji se s prosbou o zprovozneni puvodniho vzhledu. V tomto mam problem se orientovat. Ne ze by to neslo, ale trva to dele. Navic v mem rozliseni 1920px je vetsina obrazovky prazdna
Pouzival jsem tento vzhled
a moc mi vyhovoval. Kdyby se podarilo ho opravit/zprovoznit, tak bych byl velmi vdecny.
Dekuji

a moc mi vyhovoval. Kdyby se podarilo ho opravit/zprovoznit, tak bych byl velmi vdecny.
Dekuji
Ford Focus 2.0i
- Adow
- Člen klubu
Já bych teda taky ještě jednou poprosil 

Je: Ford S-max II, 2.0 TDCi
Je: Ford B-max, 1.0 EB
Je: BMW i3, BEV 125 kW
Byl: Ford S-max I, 1.8 TDCi
Byl: Ford Focus III Combi FL, 1.5 EB
Byl: Ford Focus II Combi FL, 1.6i
Je: Ford B-max, 1.0 EB
Je: BMW i3, BEV 125 kW
Byl: Ford S-max I, 1.8 TDCi
Byl: Ford Focus III Combi FL, 1.5 EB
Byl: Ford Focus II Combi FL, 1.6i
- Sobull
- Zkušený
To jakože ten vzhled, co tam teď mám, je jedinej možnej jo?
Tak to jsem klidný, bo sem ani nezaznamenal, že tady jsou nějaký jiný.

Tak to jsem klidný, bo sem ani nezaznamenal, že tady jsou nějaký jiný.

FFII kombi 2,0TDCI, 2006
- mouse
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
já bych se taky připojil s prozbou, ale více mi vadí, že tam nejde označit téma jako přečtené
- Konik
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Jak to, že nejde? 

Ford Focus MkIII Combi 1.6 EB (2014)
Renault Clio IV 1.2 (2014)
ex: Ford Focus MkI 1.6 Combi (2003)
ex: Mazda MX-5 NB 1,8 (1999)
ex: Citroën C3 1.2 VTi (2015)
Renault Clio IV 1.2 (2014)
ex: Ford Focus MkI 1.6 Combi (2003)