mmauto jihlava

Odpovědět
astarseran
Nováček
Nováček

mmauto jihlava

Příspěvek od astarseran » 07.09.2011 17:48

dobrý den, rád bych se Vás zeptal, jestli někdo neznáte, nebo nemáte zkušenosti s bazarem mmauto Jihlava..
zajímal bych se o tohoto c- maxe http://www.mmauto.cz/nabidka.php?id=78
popř. pokud někdo nevíte o enuínovém 1.8 c-maxu, rok v. 2008 a výš- po faceliftu..

co se týká c.maxe z tohoto bazaru- nesedí mně serviska-. zdá se mi, jako by ji někdo vyplnil dodatečně.. ale jinak c.max vypadá celkem slušně.. co vy na to??
díky

Ac1D
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Re: mmauto jihlava

Příspěvek od Ac1D » 07.09.2011 20:50

zkusil sem ho projet Fordzonou a

06/01/2011 ... 106883 Km

ale je divny kdyz mam auto se serviskou abych daval autor. servis pri 10k,20k,40k a pak najednou az pri 100k ale to nic nemusi znamenat mohl jezdit jinam a do Fordu to zase daly az na predprodejni servis.

EDIT: koukam Autotrade ma konkurenci (jestli teda nemaji neco spolu kdyz jsou vedle sebe)
Focus kombi TDCI,85KW,2008
Focus kombi TDDI,66KW,2004

astarseran
Nováček
Nováček

Příspěvek od astarseran » 07.09.2011 21:44

jj, díky za ty kilometry.. dá se to zjistit i normální cestou, nebo to umí jen ten, kdo dělá u fordu?? mám vyhlídlích víc aut, tak se jen ptám.. že bych se na ty kilometry mohl podívat i já sám.. nějak..
jinak- co si o tom konkretnim c-maxu myslíte?? mně se zdá dobrej, jen jsem měl trošku pochyby o kilometrech.. motor mi taky vyhovuje, i výbava.. časem bych to lupl na lpg a bylo by... i cena celkem de... :roll:

Ac1D
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ac1D » 08.09.2011 19:42

nemusis delat ve Fordu aby si tohle zjistil staci tu na foru trochu hledat.Podle fotek posuzovat auto to moc nerekne protoze i ho*no se da pekne nafotit.Navod na koupi auta tu take najdes na co se zamerit a davat pozor :palec_nahoru: Jestli se ti auto vylozene libi a chces mit klidnejsi spani domluv si prohlidku u Forda stoji to kolem 5ti stovek (100% jistotu nebudes mit ale nikdy).Kdyz se bude bazarnik cukat s pujcenim vozidla je to signal ze je neco spatne a bez o bazar dal
Focus kombi TDCI,85KW,2008
Focus kombi TDDI,66KW,2004

astarseran
Nováček
Nováček

Příspěvek od astarseran » 09.09.2011 19:10

no, uz jsem na ty kiláky došel taky.. psal jsem panu bazárníkovi jak je to se zárukou, kterou slibuje a zda si můžu domluvit prohlídku u Fordu, v Jihlavě jeden je.. ani se mi neobtěžoval napsat... což o něčem taky svědčí, navíc si myslím, že tachometr je lehce upraven , dle toho, že to mělo mít v lednu 107 t. najeto a dle servisky je v srpnu najeto 100... takže už to mi moc neštimuje... takže přenechám c-maxe někomu jinému, chci auto s jasnou historií i za cenu větší sumy.. nechchi žádnou stočenou voňavku,l i když je mi jasné, že v téhle zemi je to nereálné.. i když.. třeba najdu..

Odpovědět

Zpět na „recenze prodejců a autobazarů“