Tak mam konecne update, vsetko naznacovalo na tu pumpu tak som ju objednal. Ale ten pristup je tam strasny tak do tejto opravy som sa na parkovisku neodvazil a auto dal do servisu, bol som tam v piatok.
Nakoniec sa to potvrdilo a bola to pumpa, bohuzial nie len vodna. Problem bol v spojeni vodnej pumpy so servom. Ako su spojene hriadele (drazkovym spojenim) tak toto zpojenie bolo cele vymlete takze servo uz tu vodnu pumpu vobec netocilo. Pre tych ktori nevedia, vlavo je vodna pumpa a vpravo je servo.
To znamena ze som menil aj servo, nastastie som zohnal jedno pouzite za 3000Kc, pumpa bola za 2000Kc.
Ked som volal do jednoho Fordu tak mi povedali ze nove servo stoji 11 400 Kc, Ford repas za 5500 Kc a na otazku ci o tom probleme vedia povedali ze ano, ze sa to stava, zrovna tam take auto maju a ze vzdy menia oba diely, vodna aj servo pumpa. Otazne je ake je riziko ze sa to na aute vyse*e ...
Inac neorigo serva sa daju zohnat myslim tiez okolo 5000Kc ale musi sa odovzdat to pouzite z auta (to plati aj vo Forde)
A to som mal v plane ist do Alp, este ze som nesiel pretoze ak by sa to stalo niekde v nemecku tak to by bol mazec.
Pomaly ale isto prestavam mat v mondeo doveru