VIF ADITIVUM, ano či ne???????

Odpovědět
ivan1977
Nováček
Nováček

VIF ADITIVUM, ano či ne???????

Příspěvek od ivan1977 » 28.08.2011 22:39

Zdravim, chtěl bych se zeptat jake mate zkušenosti s VIF SUPER DIESEL ADITIVY, byly mi doporučeny, ale radši si vyslechnu názor nebo radu od někoho kdo takovym věcem opravdu rozumí, a takovych vás tu pár určitě je. Je to myslim 500ml. balení a ředí se 1:1000. Mam najeto přes 160 000tkm a nevim jestli je to vhodne začít to používat, nebo jestli začít nějak pozvolna, ma to čistit i vstřiky, mam obavy jestli se nemužou uvolnit nějake nečistoty a misto toho aby se pročistily tak aby nedošlo k jejich ucpání.... No prostě jsem novaček co se dieselu tyče, jo mimochodem mam 1.8 tdci 85kw, tak mam obavy abych něco nespískal. Jo a taky je to aditivum letní a zimní, můžu používat v letě třeba i to co je určeno na zimu a naopak? nebo je nutne dodržovat letní v létě a zimní v zimě? anebo aditiva radši nepoužívat vubec???? Tankuji převažně u benziny a to diesel top q , přemyšlim o tom že začnu tankovat verva diesel, podle toho co jsem se doslechl tak obě nafty od benziny by měly byt dost kvalitnimi palivy, ale verva je pry o moc lepší a většinou je jen o korunu držší, ale i tam pry je vhodne nějake to aditivum přidat. Vim ptam se na banální věci, většinou tady řešíte mnohem důležitější a zavažnější problémy, ale jak jsem zjistil tak spousta lidi se nedokaže shodnout na tom jestli je lepší aditivum používat nebo ne, setkal jsem se opravdu s hodně různými a rozdilnými nazory. Chlapi díky jestli někdo stratite chvilinku a napíšete mi vaše nazory a rady,jo jinak ten focus není snad ani auto ale letadlo, nemam ho moc dlouho ale s jizdními vlastnostmi jsem nad míru spokojen, ještě jednou díky, naschle.
1.8 TDCI 85KW,r.v. 2003, KOMBI, STŘÍBRNÝ

vitacz
Zkušený
Zkušený

Re: VIF ADITIVUM, ano či ne???????

Příspěvek od vitacz » 29.08.2011 16:29

Ahoj, no asi takhle. Mnoho odpovědí nalezneš v tomto tématu. http://www.ford-focus.cz/forum/viewtopi ... =14&t=5372
Nicméně VIF je asi nejlepší.
Ford Focus 1.8 TDCi 74kW chip 92kW 125HP Kombi 2004 ->Galerie<-
Ford S-Max 2.0 TDCi 103KW - 2011
ObrázekObrázek

Odpovědět

Zpět na „Focus - naftové 1998 - 2004“