Pak mám ještě foceny auta, ale toho je docela hodně. Tak pokud bude někdo dělat nějakou prezentaci, klidně fotky poskytnu. Pokud bude zájem, klidně sem těch třicet fotek dám, ale bude to trvat
Postupický srázek 14.04.2007
- vlko
- Junior

- Kontaktovat uživatele:
Tak se připojuji k dodavatelům fotodokumentace ze srazu.

Pak mám ještě foceny auta, ale toho je docela hodně. Tak pokud bude někdo dělat nějakou prezentaci, klidně fotky poskytnu. Pokud bude zájem, klidně sem těch třicet fotek dám, ale bude to trvat
Ford Focus 1.6 , 74kW, sedan 2002 , Moondust Silver Met.

- Skubi
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
tak jsem se taky už probral a nezbývá mi nic jiného, než souhlasit s tím co už tu bylo řečeno. srázek prostě jedna báseň, dobrá nálada, jsem rád že jsem potkal další fajné lidi a ještě jednou díky Fofince a Damonovi. bylo to suuuupééééééééér
až se proberu fotkama, tak taky něco přihodím
až se proberu fotkama, tak taky něco přihodím
FF kombi 1,6 74 kW sériová GHIASOC, 00/01, modrá metlaSkubi´s family car

Smyk nelze dostat jako chřipku, ten si prostě zaviníme sami !!!

- Dany
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
No ale teďkom dávám já.
Začnu nepěkným ubytováním v Motelu Bystřice, díky jemuž jsme byli nuceni odjet o den dřív.

Drtivá většina se u Sokola sjela již před 14. hodinou

Tady byl tentokráte bofi požádán, aby určil nej fofana. Jeho gesto mluví za vše.

Profifotograf pelen v akci.

Tady jsem bofiho ho až z restaurace zachytil, jak zvažuje, zda je vhodné přespat v kufru..

Po slavnostním zahájení zrazu, se všichni členové vrhli na fofinku jako dravá zvěř.

Tady se můžete přesvedšit, že to opravdu neměla jednoduché.

Chytřejší si počkali až na konec fronty, protože nebrala konce. Opět si můžete povšimnout bofiho znuděného výrazu v obličeji...

Jelikož pelen veze plné auto opilých čenů, Skubi pilně uvažuje, jak samolepky co nejšetrněji nacpat do hrnečku, aby se tam všichni vlezli.

Jasio a Skubi se snaží zjistit, kde soudruzi z NDR udělali chybu...

Jasiovo auto skrývalo spoustu prazvláštních předmětů..

Tahle krásně obložená mísa, se po krátkém rozhovoru s PedroHem a herzinem podezřele rychle ztratila..

Drtivá většina se u Sokola sjela již před 14. hodinou

Tady byl tentokráte bofi požádán, aby určil nej fofana. Jeho gesto mluví za vše.

Profifotograf pelen v akci.

Tady jsem bofiho ho až z restaurace zachytil, jak zvažuje, zda je vhodné přespat v kufru..

Po slavnostním zahájení zrazu, se všichni členové vrhli na fofinku jako dravá zvěř.

Tady se můžete přesvedšit, že to opravdu neměla jednoduché.

Chytřejší si počkali až na konec fronty, protože nebrala konce. Opět si můžete povšimnout bofiho znuděného výrazu v obličeji...

Jelikož pelen veze plné auto opilých čenů, Skubi pilně uvažuje, jak samolepky co nejšetrněji nacpat do hrnečku, aby se tam všichni vlezli.

Jasio a Skubi se snaží zjistit, kde soudruzi z NDR udělali chybu...

Jasiovo auto skrývalo spoustu prazvláštních předmětů..

Tahle krásně obložená mísa, se po krátkém rozhovoru s PedroHem a herzinem podezřele rychle ztratila..

Naposledy upravil(a) Dany dne 15.04.2007 12:02, celkem upraveno 3 x.
- pelen
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
Vsak to tahli asi az do rana. Taspy rikala, ze budou slavit 2 narozky. Jak se ji podarily nebo jeste podari sunkofleky bez fleku?big_bart píše:Ahojky srazek se vydaril![]()
![]()
je to super ted koukame na foto tak tam nejaky taky vyvesim mam jich cca 180
tak nejake vyberu jinak se tesim na Krivonosku. Jinak Aberf a taspy vas vsechny pozdravujou a jeste ted nejsou schopni pohybu
- PaJaS
- Pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- big_bart
- Zkušený

Ahojky Pelene parba pokracovala u nas doma do cca. 3:00 hodin
a fleky nejsou je pizza a taspy si to nepamatuje 
- Přílohy
-
- taspy neco vysvetluje Aberovi s velkym F
- parba1.jpg (35.33 KiB) Zobrazeno 2469 x
-
- AberF je na kasi :D
- parba2.jpg (17.14 KiB) Zobrazeno 2470 x
-
- Vypada to dobre vsichni jsou v nalade
- parba3.jpg (33.71 KiB) Zobrazeno 2468 x
- big_bart
- Zkušený

FOCUS MATRIX
Ve vecernich hodinach se odehrala parodie na matrix tzv. Focus matrix
- Přílohy
-
- AberF jako NEO
- matrix1.jpg (23.06 KiB) Zobrazeno 2462 x
-
- Skubi jako agent SMITH
- matrix2.jpg (19.31 KiB) Zobrazeno 2461 x
- Skubi
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
naštěstí to není moc dobře vidět
taky mi mohlo loupnout v kříži a bylo by ..........

taky mi mohlo loupnout v kříži a bylo by ..........
FF kombi 1,6 74 kW sériová GHIASOC, 00/01, modrá metlaSkubi´s family car

- PedroH
- Zkušený

- Kontaktovat uživatele:
No jak tak vidím, tak pařba musela být mooooc hezká - že si Taspy nic nepamatuje mě celkem překvapuje, páč při našem odjezdu komunikovala úplně vpohodě. Ale AlberF musel mít "window" 2x tak větší
Ty fotky, co se dělaly na parkovišti, jsou dost dobré - snad je tu brzo autoři dají
Jinak cesta byla bezva, zkušený šofér Pelen jel jak hodinky a bezpečně dopravil celou posádku domů - velký dík. Já usnul kolem půl čtvrté a probudil se před chvílí - na oběd bude svíčková, tak se docela těším (se šesti
)
Přeju všem zůčastněným rychlou rekonvalescenci ze setkání s "přítelem alkoholem"
Jinak cesta byla bezva, zkušený šofér Pelen jel jak hodinky a bezpečně dopravil celou posádku domů - velký dík. Já usnul kolem půl čtvrté a probudil se před chvílí - na oběd bude svíčková, tak se docela těším (se šesti
Přeju všem zůčastněným rychlou rekonvalescenci ze setkání s "přítelem alkoholem"
- PedroH
- Zkušený

- Kontaktovat uživatele:
Ha vida, tak mě někdo předběhl - fotky na "Focus Matrix" jsou tu a naprosto přesně vypovídají o atmosféře na parkovišti - já se chechtal, až jsem se za břicho popadal...
Jo a abych nezapomněl - díky všem za skvělý den na srazu - v čele s Damonem, Fofinkou....Big_Bart zajistil skvělé kýty, ostatní spoluorganizátoři byli taky světoví, což ostatně platí o všech...
Jo a abych nezapomněl - díky všem za skvělý den na srazu - v čele s Damonem, Fofinkou....Big_Bart zajistil skvělé kýty, ostatní spoluorganizátoři byli taky světoví, což ostatně platí o všech...
- big_bart
- Zkušený

- kakamil
- Nováček

- AberF
- Junior

Právě sem Big_Barta sjel, že na web nedává nic jiného než mě, takže kdo má taky nějaký fotky tak je sem prosím dejte ať v tý ostudě nelítám jen já a taspy. 
Po obědě odjíždíme z Postupic, takže až budu doma tak sem taky naházím nějaký qalitní obrázky
Po obědě odjíždíme z Postupic, takže až budu doma tak sem taky naházím nějaký qalitní obrázky
jeabude Seat Toledo III 1,6 Silver
bylonebylo jedno super auto - FF 1.8 16 ´99 Silver
bylonebylo jedno super auto - FF 1.8 16 ´99 Silver