Celá věc funguje tak: Stisknete a přidržíte tlačítko na cca 1,2s (to se dá doladit předem) a ono to sepne relé, které otevře kufr a to ať se děje co se děje...(odemčeno, zamčeno, motor běží, auto jede)

A proč to sem píšu? pokud byste někdo takové ovládání chtěli taky, můžu Vám tuhle destičku taky vyrobit, sem pak napíšu návod, jak se ta jednotka instaluje

Poznámky:
1.) Nevím, co by to udělalo s auty, která mají alarm, to by se muselo zjistit, ale podle mě to bude dělat neplechu
2.) Pokud už ovládání kufru máte, je možné a celkem pravděpodobné, že bude potřeba původní zapojení tlačítka odpojit, já toto tlačítko neměl, tak jsem ho koupil na vrakáči a dodělal drát...
3.) Cena toho modulku by byla 250Kč + případné poštovné
Pokud byste ho někdo chtěl, dejte mi vědět, abych se v práci vešel do prototypovky, jinak by se pak muselo zase čekat cca měsíc na další DPS.
Fotky zatím nemám, modulek teprve půjde do výroby a FW není ani napsán, ale právě kvůli výrobě DPS bych případné zájemce potřeboval vědět co nejdřív

Tak pokud někdo chcete, pište mi SZ

EDIT(12/7/2011): Tak výroba prototypovky se asi o dva týdny posouvá, takže první kus/y čekám tak za 3 týdny