Focus 1,8 TDCI 85KW při startu toci a třese se cele auto

Odpovědět
NixnM
Nováček
Nováček

Focus 1,8 TDCI 85KW při startu toci a třese se cele auto

Příspěvek od NixnM » 07.08.2011 07:07

Ahoj uz mam delsi problem s autem kdyz chci nastartovat tak se roztrese cele auto a jako by nechtelo chytit na vsechny valce. Vstriky podle diagnostiky mam OK. Pak jsem zkousel přepad a u jednoho je vetši ale nic extra takhle to bylo i 2 roky z5. Dale jsem měl KO setrvačník a tak jsem ho celej vymenil za novej i se spojkou rovnou :(. Myslel jsem ze to bude ono ale furt nic :( při strau se proste jen trese a boucha obcas chyti jako by na 3 valce ale boucha to a pak se to vypne. Mechanik si uz nevi rady co stim. :wallbash:
FF 1.8 TDCi 85KW 2003

NixnM
Nováček
Nováček

Re: Focus 1,8 TDCI 85KW při startu toci a třese se cele auto

Příspěvek od NixnM » 07.08.2011 07:09

Jeste jsem zapomel v aute je nevý filtr nevedel jsem jestli neni špinavej a jde tam proto malo palivat. Pokud by mel nekdo zapojeni cidla na rachlost nejake schema tak pls dejte link mam problem :( pri zandavani převodovky jsem zavadil konektorem a z konektoru mam venku konektory a nevim jak maj bejt :( dikes PS na konektoru jsou 3 kabely.
Take jsem zapomel ze ted po vymene spojky mi zacalo pres diagnostiku hlasit že čerpadlo paliva odpoejeno ale mam takovej pocit, že nemam čerpadlo paliva pouze vstřikovaci čerpadlo a stim sem nic nedelal :( tak nevím :roll:
FF 1.8 TDCi 85KW 2003

Odpovědět

Zpět na „Focus - naftové 1998 - 2004“