Nemusí to být přímo na okruhu, ale na srazík jsme se už domlouvali, tak ho konečně musíme realizovat.
Zajímala by mě i konfrontace oproti mému vozu.

karel_st170 píše:Koukám že jsem tu dlouho nebyl a docela jsem se zapotil než jsem si to početl co se tu děje...![]()
Bobe já nevím a nechápu proč fakt tahle topit peníze do auta když za ty peníze člověk koupí jiné a lepší. Je to každého věc to je jasný jen jsem zvědav až to budeš jednou prodávat kdo to ocení....je fakt že takhle máš z toho větší radost ale ale...![]()
Můj názor na EVO je podobný a jednou bude u mě v garáži bude devítka státa třeba to nebude dlouho trvat...
![]()
ST je hrozně fajn auto ale ty peníze bych v životě co píšeš do toho nedal....neber to vůbec zle ale jsou to utopený prachy a nikdy je nedostaneš zpět.
To bude asi toto - je to tam v .pdf formátu, britský časopis Red Line ze září 2009:Marťas píše:Panove....zpet k podvozku...
Na UK foru je popularni stelovak od KW, konkretne varianta III. Nekde bylo i srovnani serie vs. KW na Ringu, akorat to ted nemuzu najit....
Jestli se ti zdálo v Mostě chování mého auta zku....é, tak se na ně vyprdni. Já tvrdím, že se nez....lo nic - ba naopakmoskito píše:No já jsem si říkal, že třeba jenom dozadu?Ale to asi zkurv... ehm... zkazíš celý chování auta co?
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host