vystřelovací klíč
- errorczech
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
Re: Sklápěcí klíček orig. ford na Mondeo
Já chci určitě taky jeden.
Makám v Praze tak převzetí není problém, teda podle toho kdo by to objednával.

- stefi
- Junior
takže jich koupit rovnou x, nebo pokus s jednim klíčem?
Když nás bude 10, tak už je to docela dost peněz, aby to zaplatil jeden člověk
Osobně bych byl pro zkoušku jednoho klíče, složili bychom se, takže pro každýho minimální náklady
Nikdy jsem z tohohle serveru neobjednával, takže nemám zkušenost
Dopravce vyšlo nejlevnejc TNT, takže pokud to číňan pošle, mohlo by to i dojít
.
Každýmu by stačilo klíč 1 den vyzkoušet a poslat dalšímu zájemci, pokud se bude líbit, objednáme je ve velkém za několik tisíc
.
Jak to může jít dlouho, 14 dní? Dalších 14 dní abychom klíč zkoušeli.
a na jaře, bude mít každej svůj klíč
ty woe, já nechci aby jste měli všichni klíč jako já
Když nás bude 10, tak už je to docela dost peněz, aby to zaplatil jeden člověk
Osobně bych byl pro zkoušku jednoho klíče, složili bychom se, takže pro každýho minimální náklady
Nikdy jsem z tohohle serveru neobjednával, takže nemám zkušenost
Dopravce vyšlo nejlevnejc TNT, takže pokud to číňan pošle, mohlo by to i dojít

Každýmu by stačilo klíč 1 den vyzkoušet a poslat dalšímu zájemci, pokud se bude líbit, objednáme je ve velkém za několik tisíc

Jak to může jít dlouho, 14 dní? Dalších 14 dní abychom klíč zkoušeli.
a na jaře, bude mít každej svůj klíč
ty woe, já nechci aby jste měli všichni klíč jako já

Ford Mondeo 2.0 kombi TDDi 82kW, 12/2004 Trend + ESP, auto klima, vyhřívaný sedačky, tempomat, PP, střešní okno, fólie,chip
Galerka: https://www.ford-focus.cz/forum/viewtopi ... 73&t=22932

-
- .
- Kontaktovat uživatele:
....osobně si myslím že pokud se to objedná na cca 10 lidí a dostaneme se na 600,- na hlavu, tak já zkoušku nepotřebuju
4Boban: No coment

4Boban: No coment

ST 340 by DreamScience ( 343PS 242kW 547Nm )
EX: Mondeo Mk4 Titanium S
- zdenek34
- Junior
Přesně tak, zkoušku nepotřebuji. Jeden identický z Číny už mám a šlape v pohodě a vypadá jako originál.
- stefi
- Junior
nejakej dobrovolnik, kterej by to objednal? Zaslu mu penize na ucet dopredu.
Ford Mondeo 2.0 kombi TDDi 82kW, 12/2004 Trend + ESP, auto klima, vyhřívaný sedačky, tempomat, PP, střešní okno, fólie,chip

- veny
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
To Boban: A co dneska není z čajny... Je mi z toho do breku kamaráde... Volvo je z čajny, česnek je z čajny, celá Amerika bude za chvilku koupená od čajny... Já bych to vyzkoušel, ale je pravda že by jsme se mohli domluvit a zadotovat všichni nejdřív jeden klíč a podrobit ho nějakému testu. Bud by jsme to měli všichni pak o 100 kč dražší, nebo by jsme ušetřili pětikilčo... Ale zase by to bylo strašně komplikovaný a nepřehledný...
Já si myslím že ta kvalita nebude o nic horší než u origo klíče, bude to všechno podobný jak tady píšou kluci... A co si budeme povídat, nový klíč by stál (ted fakt nemám přehled) ale určitě o dost víc... Já osobně do toho JDU TAKY
Já si myslím že ta kvalita nebude o nic horší než u origo klíče, bude to všechno podobný jak tady píšou kluci... A co si budeme povídat, nový klíč by stál (ted fakt nemám přehled) ale určitě o dost víc... Já osobně do toho JDU TAKY
Naposledy upravil(a) veny dne 29.01.2011 11:22, celkem upraveno 2 x.
- veny
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Jinak co se týče objednání, klidně to s frantíkem objednáme (sorry kluku že mluvím za tebe
) financování v prvním kole klidně vezmu na sebe a pak se nějak domluvíme to by asi nebyl problém... Já bych to viděl tak že se domluvíme na srazu v Praze, kdo o tom ještě neví tak tady je odkaz na vlákno srazu http://www.ford-focus.cz/forum/viewtopi ... &sk=t&sd=a
Nejedná se o inzerci, nic neprodávám, pouze jsem ochoten vzít na sebe bez jakékoliv finanční odměny či jiného obohacení objednávku

Nejedná se o inzerci, nic neprodávám, pouze jsem ochoten vzít na sebe bez jakékoliv finanční odměny či jiného obohacení objednávku
Naposledy upravil(a) veny dne 29.01.2011 11:22, celkem upraveno 1 x.
- veny
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
zajímavé hodnocení jednoho člena z druhého vlákna... Pro ty co nezaregistrovali to šoupnu s dovolením i sem
Anduril píše:Nemam sice Mondeo, nicmene jsem si pred nejakou dobou objednal take neoriginalni originalne vypadajici sklapeci klic, na Focus. Je to Cina, pravdepodobne neco takoveho, o cem tu pises. Objednaval jsem ho ale v CR.
Tady jsou nejake fotky a neco ke klici najdes takze v tomto vlakne:
http://www.ford-focus.cz/forum/viewtopi ... 61#p530261
Naprogramovat sel naprosto bez problemu, i kdyz v pripade Focusu jde v domacich podminkach pouze central, imobilizer musel programovat Ford (diagnostika).
Vybrouseni bylo take v pohode, i kdyz prej je kov cepele strasne tvrdy (oproti necinskym klicum) a zamecnik se trochu cukal, ze si na tom vylame brusku, ale dobre to dopadlo.
Kvalita klice neni moc dobra, co se tyce jeho krytu - cele to je takove nepevne a nedrzelo to moc u sebe. Zejmena cast, ve ktere drzi cepel. Takze jsem to polecil lepidlem. Cast s ovladacem jsem nelepil (protoze bych se nedostal k baterce v pripade potreby), ale tam to neni tak strasne.
Klic mam od cervence 2010 a spokojenost. Po upravach lepidlem je klic pevny a vse funguje.
- veny
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Takže zatím mám potvrzeného jen sebe, frantíka a errorczech... Je tu ještě někdo kdo by se na 100% zůčastnil... A už fakt zavažně!!!!
- stefi
- Junior
jj, šel bych do toho, pokud se dostaneme k cca 700,-

- zdenek34
- Junior
Já už jsem psal, že do toho jdu taky na 100 %.
-
- .
- Kontaktovat uživatele:
..jelikož už byl tento topic jednou smazaný, neodvažuji se aktualizovat první stránku.
Takže napište sem někdo, kdo to chce,a pokaždé se opište se seznamem, a kdo to hlavně objedná..nemám paypal, ani nic podobného
Neinzeruji, a nic neprodávám!
Takže napište sem někdo, kdo to chce,a pokaždé se opište se seznamem, a kdo to hlavně objedná..nemám paypal, ani nic podobného

Neinzeruji, a nic neprodávám!
ST 340 by DreamScience ( 343PS 242kW 547Nm )
- Rumcajs1
- Test driver
Pánové, normálně se mi po přečtení tohohle vlákna dělá blbě.
Sakra, chovejte se trochu normálně a tu aroganci hoďte za záda. Někdo vám tady chce poradit a vy z něho ještě uděláte kokota.
Zareaguji tady na pár věcí ...
Člověče, nevěř všemu co vidíš na obrázku, na to budeš mít nárok až budeš důvěřivej důchodce.
A čip tam dostaneš, jen s drobnou úpravou uvnitř klíče. Já jsem to Kdysi Lůce popisoval asi v 15ti mailech a nakonec se tady dočítám, že jsi si nechal planžetu navařit, no jo, hold rady asi nejsou potřeba.
A komentáře typu Boban no coment a Bobane, tvůj názor nikoho nezajímá si prosím odpusťte. Upřímně bych některým jedincům po tomhle i přál aby se s tímhle spálili. Jestli pak taky svoji chybu uznají, to už je věc druhá.
Sakra, chovejte se trochu normálně a tu aroganci hoďte za záda. Někdo vám tady chce poradit a vy z něho ještě uděláte kokota.
Zareaguji tady na pár věcí ...
No, ono je asi třeba umět se ve svým rozhodnutí něčím utvrdit, že?frantik.17 píše:..no vypadat může, on i original není to co by od něj každej čekal...
... A moc, spíše vůbec se neliší od těch co je na obrázku.
Člověče, nevěř všemu co vidíš na obrázku, na to budeš mít nárok až budeš důvěřivej důchodce.
A čip tam dostaneš, jen s drobnou úpravou uvnitř klíče. Já jsem to Kdysi Lůce popisoval asi v 15ti mailech a nakonec se tady dočítám, že jsi si nechal planžetu navařit, no jo, hold rady asi nejsou potřeba.
Z Číny je dnes skoro všechno, ale záleží na konkrétní výrobní společnosti jakou udělá kvalitu výrobku, takže tenhle argument je naprosto nesmyslnej. To je stejný, jako když mám chuť na burger a Místo do mekáče kde zaplatím 50Kč půjdu k rákosníkům, u kterých burger koupím za dvacku, ale kvalita je někde jinde a to kupodivu i navzdory tomu, že oba bufety jsou v ČR a dokonce i ve stejným městě. Prostě to každej dělá jinak!!!veny píše:To Boban: A co dneska není z čajny... Je mi z toho do breku kamaráde...
Kód v chipu imobilizéru ZŮSTÁVÁ POŘÁD STEJNÝ. Pouze v ŘJ auta se nastavují kódy, který auto vezme. V chipu v klíči se nic nemění a proto je možno ten samý klíč povolit na víc aut. Tak to je.zdenek34 píše:To chápeš špatně, ten klíč jde naprogramovat vždy pro konkrétní auto...
A komentáře typu Boban no coment a Bobane, tvůj názor nikoho nezajímá si prosím odpusťte. Upřímně bych některým jedincům po tomhle i přál aby se s tímhle spálili. Jestli pak taky svoji chybu uznají, to už je věc druhá.
Mondeo MK4 .. 2009, Titanium S, 2.2 TDCi, 129 kw, kombi
Focus MK2 ...... 2005, 1.6i 85 kw, kombi
- Rumcajs1
- Test driver
A tady vkládám příspěvek ze smazaného duplicitního vlákna, třeba to někomu pomůže v rozhodování

Anduril píše:Nemam sice Mondeo, nicmene jsem si pred nejakou dobou objednal take neoriginalni originalne vypadajici sklapeci klic, na Focus. Je to Cina, pravdepodobne neco takoveho, o cem tu pises. Objednaval jsem ho ale v CR.
Tady jsou nejake fotky a neco ke klici najdes takze v tomto vlakne:
http://www.ford-focus.cz/forum/viewtopi ... 61#p530261
Naprogramovat sel naprosto bez problemu, i kdyz v pripade Focusu jde v domacich podminkach pouze central, imobilizer musel programovat Ford (diagnostika).
Vybrouseni bylo take v pohode, i kdyz prej je kov cepele strasne tvrdy (oproti necinskym klicum) a zamecnik se trochu cukal, ze si na tom vylame brusku, ale dobre to dopadlo.
Kvalita klice neni moc dobra, co se tyce jeho krytu - cele to je takove nepevne a nedrzelo to moc u sebe. Zejmena cast, ve ktere drzi cepel. Takze jsem to polecil lepidlem. Cast s ovladacem jsem nelepil (protoze bych se nedostal k baterce v pripade potreby), ale tam to neni tak strasne.
Klic mam od cervence 2010 a spokojenost. Po upravach lepidlem je klic pevny a vse funguje.
Mondeo MK4 .. 2009, Titanium S, 2.2 TDCi, 129 kw, kombi
- veny
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Rumcajs1: sorry za aroganci, ale tak mi připadá že nečteš pozorně
Když se podíváš nahoru na tuto stránku tak zjistíš, že ten názor co jsi tam dal jsem tam vložil těsně před tím než jsem požádal Koťu o smazání... Ale jsi hodný že jsi to tam dal, je opravdu dost zajímavý a pomůže - dík, že na nás myslíš... Jen se bojím aby jsi to nevzal nějak špatně.
Hele hezký přirovnání k žrádlu
tak jako asi jo máš v tom pravdu, ale víš jak... Srovnej auta před X lety kdy se vše dělalo v německu, v anglii a jiných státech a srovnej to s dneškem, kdy je naprostá většína made in china... Srovnej třeba český porcelán a sklo a ty sračky co všichni kupujou v Ikea a podobně... NESROVNATELNÝ... Mám spoustu zkušeností s čínskými výrobky právě v branži porcelánu a at je to od sebelepšího výrobce v sebelepší kvalitě tak naším vyrobkům to nesahá ani po paty natož kotníky... Promin, s čajnou mám svoje zkušenosti, proto je házím do jednoho pytle to co píšeš ty je svým způsobem nesmysl... Všechno co se tam vyrábí je vyrobeno za účelem max zisku při minimálních cenách, takže tvé srovnání hamburgerů je značně nepřesné.
Já to nemyslel zle proti Bobanovi, spíš jsem se klaněl na jeho stranu(fakt to asi nečteš pozorně a celý, chápu, taky nemám moc času), ale zase nekupuju Karlštejn abych to řešil... To je asi tak vše co bych k tomu napsal a fakt nic ve zlým

Hele hezký přirovnání k žrádlu

Já to nemyslel zle proti Bobanovi, spíš jsem se klaněl na jeho stranu(fakt to asi nečteš pozorně a celý, chápu, taky nemám moc času), ale zase nekupuju Karlštejn abych to řešil... To je asi tak vše co bych k tomu napsal a fakt nic ve zlým