"Dálkové" nastavení teploty - Ford Focus II
-
- Nováček
"Dálkové" nastavení teploty - Ford Focus II
Měl by někdo zájem?
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=UIvOLkCwzC4[/youtube]
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=UIvOLkCwzC4[/youtube]
- Cowley
- Zkušený
Re: "Dálkové" nastavení teploty - Ford Focus II
nenapada mne vyuziti...ale hezky 

- Mufin01
- Test driver
Mně by se to líbilo na ovládání rychlosti ventilátoru, což je u mě asi nejčastější úkon u ovládání topení. Tlačítka nejsou zrovna ergonomická a šmátrání po tmě za jízdy není zrovna košer. Už sice znám pár francouzských frází na hlasové ovládání, ale ta koza francouzská mi ne vždy rozumí a pak tam ovládá nesmysly. Budu muset vypilovat výslovnost
Hodně často se od ní ozývá Pardon ? S'il vous plaît ? 

- Cowley
- Zkušený
Proto sem si poridil autoklimu, abych tyhle veci nemusel resit 

- Mufin01
- Test driver
Ta autoklima umí i řídit rychlost ventilátoru? Jestli jo, tak bych si měl nafackovat a pořádně si přečíst manuál
A já vůl se pořád snažím překecat tu francouzku. Mám ten samej klimobazmek, co je na tom videu.

- stand
- Zkušený
Samozřejmě že umí, jen musí svítit AUTO.
- Cowley
- Zkušený
Ugh, klika, ze sis neporidil automatickou prevodovkuMufin01 píše:Ta autoklima umí i řídit rychlost ventilátoru? Jestli jo, tak bych si měl nafackovat a pořádně si přečíst manuálA já vůl se pořád snažím překecat tu francouzku. Mám ten samej klimobazmek, co je na tom videu.

- Mufin01
- Test driver
Mít automatickou převodovku, tak se snad bez manuálu ani nerozjedu
Jinak dneska odpoledne jsem vyzkoušel ten automat a ten hajzlík by mě málem nechal umrznout. Napřed to funěl do čelního skla, pak to přepnul na horní ofuky, ale jen tak vlažně (pro rejpaly, motor už měl provozní teplotu), aby se neřeklo. S takovou by mě doma museli vysekávat s rampouchem u nosu. Tak si říkám kašlu na automat a musel jsem to oroštovat manuálně.
Každopádně, autor by se měl pochlubit, cože to vymyslel za hejblátka, že mu to funguje takhle dálkově.

Každopádně, autor by se měl pochlubit, cože to vymyslel za hejblátka, že mu to funguje takhle dálkově.
- stand
- Zkušený
Kolik si měl nastaveno stupňů?
Mě to funguje asi dobře..
Mě to funguje asi dobře..
- Anduril
- Test driver
Mam nastaveno 21.5°C, at je zima nebo leto, na panel klimatizace jsem sahnul pouze vyjimecne, kvuli vnitrnimu okruhu, jinak ho vubec nepouzivam.
Topeni fouka nejprve na sklo, pak na nohy a pak na horni ofuky.
Klima nejprve na horni a sklo.
Topeni fouka nejprve na sklo, pak na nohy a pak na horni ofuky.
Klima nejprve na horni a sklo.
- Mufin01
- Test driver
Nastaveno bylo 22°C, ale třeba to byl jen můj momentální subjektivní pocit, zkusím to testovat dál. Proč bych jinak měl mít autoklimu, když do toho budu klikat ručně, že?
Možná my jen nevyhovuje program přepínání ofuků. Mám totiž rád, když mi to co nejdřív ohřeje ruce, které v poloze na volantu ještě víc prokřehnou. Pokud ale nejprve fouká na sklo a pak na na nohy, tak to mému teplotnímu komfortu asi moc nepřidá.

- Cowley
- Zkušený
Smer foukani se da upravit bez vypnuti automatiky. Ta si potrpi prave na silu vetru 
Jinak mne ten automatickej rezim docela vyhovuje (proto sem si ji porizoval), hlavne nefouka do xichtu studenej vzduch. Pokud uz to mas ohraty a furt to fouka dolu, je mozny, ze mas v pytli nejaky cidlo (nejspis to pod panelem, ale myslim ze ty FoFa pred FL mely jeste i nejaky ve strope).

Jinak mne ten automatickej rezim docela vyhovuje (proto sem si ji porizoval), hlavne nefouka do xichtu studenej vzduch. Pokud uz to mas ohraty a furt to fouka dolu, je mozny, ze mas v pytli nejaky cidlo (nejspis to pod panelem, ale myslim ze ty FoFa pred FL mely jeste i nejaky ve strope).