imobilizer
-
- Nováček
imobilizer
pravděpodobně moje problemy se špatným startováním jednou ano jednou ne je že klíček blbne a pomrkává imobilzer.Je možný ho odpojit?
- kemo
- Junior
Re: imobilizer
Odpojit bych ho asi nechtěl, ale občas (naštěstí hodně výjimečně) mi to zazlobí také. Prostě když otočím klíčkem do polohy 2, tak se imobilizér rozbliká, místo aby zhasnul.
Když přijdeš na to co s tím, dej vědět

-
- Nováček
a to já bych to kldně odpojil a fertigkemo píše:Odpojit bych ho asi nechtěl, ale občas (naštěstí hodně výjimečně) mi to zazlobí také. Prostě když otočím klíčkem do polohy 2, tak se imobilizér rozbliká, místo aby zhasnul.
- foki
- Admin
- Kontaktovat uživatele:
tak to by me zajimalo jakPRAPORČÍK píše:
a to já bych to kldně odpojil a fertig
Odpovědi lehké - 100,- Kč
Odpovědi, při kterých
se musí myslet - 240,- Kč
Vážné odpovědi - 340,- Kč
Odpovědi na hloupé
a zbytečné otázky - 400,- Kč
specialní sazba :
otázka, na kterou jsem už dříve odpověděl - 500 Kč
Odpovědi, při kterých
Odpovědi na hloupé
specialní sazba :
-
- Nováček
No to já nevím jak právě proto se ptam tady jestli někdo neporadí.
edit by Quickie: odstránená zbytočná citácia. Necitujte pls, pokial prispevky na seba nadvazuju. diky
edit by Quickie: odstránená zbytočná citácia. Necitujte pls, pokial prispevky na seba nadvazuju. diky
- kemo
- Junior
Tak imobilizer mi zlobí čím dál častěji.
Vždy (tak 50:50) když stojí auto ve velkém teple na sluníčku, tak po otočení klíčku do polohy dva se imobilizér rozbliká. Můžu pak dělat cokoli, zkoušet opakovaně a stále totéž a auto ani ťuk. Stačí si v autě počkat cca 10 minut (asi vychladne?) a pak nastartuji normálně. Když není horko, tak se mi to nestalo. Zvláštní je, že když otočím klíčkem 3x za sebou (tak se myslím aktivuje kódování dalších klíčů), tak to pípne, jak by to klíček načetlo správně a bylo připraveno na kódování.
Nestalo se to už někomu? Konzultoval jsem to s Fokim a mohl by to být načítací kroužek, taky mám podezření na nějaký studeňák.
Vždy (tak 50:50) když stojí auto ve velkém teple na sluníčku, tak po otočení klíčku do polohy dva se imobilizér rozbliká. Můžu pak dělat cokoli, zkoušet opakovaně a stále totéž a auto ani ťuk. Stačí si v autě počkat cca 10 minut (asi vychladne?) a pak nastartuji normálně. Když není horko, tak se mi to nestalo. Zvláštní je, že když otočím klíčkem 3x za sebou (tak se myslím aktivuje kódování dalších klíčů), tak to pípne, jak by to klíček načetlo správně a bylo připraveno na kódování.
Nestalo se to už někomu? Konzultoval jsem to s Fokim a mohl by to být načítací kroužek, taky mám podezření na nějaký studeňák.
- foki
- Admin
- Kontaktovat uživatele:
kdyz otocis 3 za sebou tak je to pripraveno na programovani dalkoveho , ne na imobilizer
Odpovědi lehké - 100,- Kč
Odpovědi, při kterých
Odpovědi na hloupé
specialní sazba :
Odpovědi, při kterých
Odpovědi na hloupé
specialní sazba :
- kemo
- Junior
Tak už to začíná zlobit i když teď v zimě topím - tento víkend se to stalo 2x (jednou jsem nenastartoval po zastavení u benzínky kvůli natankování). Budu doufat v jednoduchou variantu, tedy že je to někde mezi snímačem klíčku a jednotkou a bude tak stačit vyměnit preventivně snímač a kabeláž. Akorát musím počkat až bude teplo - nemám k dispozici garáž a v mrazech se mi to venku dělat nechce. Nebo víte o někom rozumném v Praze kdo by to zvládnul? K Fokimu na roční prohlídku se chystám až někdy na jaře ...