není začKota píše:Libore,mám to stažený a co nejdřív to pověsim mezi návody.Díky!!!!

není začKota píše:Libore,mám to stažený a co nejdřív to pověsim mezi návody.Díky!!!!
buď ho rozchodíš nebo koupit jiný funkční na vrakáči(je to dost nedostatkové zboží-můžeš si ho taky nechat dovézt z Německa od nějakýho dovozce aut-doporučuji smlouvat, pro něj je to 10 min. práce na vrakáči- cena 200-500 Kč-já to ukecal na 300,-), když budeš něco potřebovat dej vědětpavlik.0071 píše:Ahoj kluci mam podobny problem otvirani kufru pres dalku funguje,kdyz je vypnuty motor a otevreny dvere tak vnitrni tlacitko fujnguje,jenze ne a ne ten mikrospinac u spz,mam mondeo 2001 sedan 2.0 benzin dekuji za odpoved
nějaký popis k výměně zámku dveří řidiče by nebyl? O:-) už delší dobu mi nefunguje otevírání na pátých dveřích, od včerejška ani z kokpituLibor71 píše:Při stisknutí tlačítka se pouze přivede zem do modulu GEM, který vyhodnotí podle stavu centrálu, rychlosti vozu... jestli smí, nebo ne otevřít 5té dveře. Když ano, pustí na 1 sekundu +12V do serva dveří a tím je otevře. Když není funkční ani tlačítko uvnitř, ani to na 5tých dveřích, je více než pravděpodobné, že je vadný zámek ve dveřích řidiče a GEM má důvodné podezření, že vozidlo je vlastně zamčeno.
PS. taky sem se divil, ale bylo mi to vysvětleno na jiném fóru, bude to ten mikrospínač ve dveřích - měl sem to samé a po výměně pohoda.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host