Prodejce: http://www.autobazar-herkules.cz/
Sháněl jsem Fofo 110-130.000 Kč. Po telefonické domluvě poslali VIN, v microcatu jsem si zjistil informace a vyrazil. Inzerované mlhovky Fofo neměl, přední sklo vyměnené za nevyhřívané, nová kůže na volantu, ještě voněla. Prodejce o autu nic moc nevěděl, že prodává jak to vidím. Na autě napsaná cena o 10.000,- víc než na netu, po datazu že prý snižuje všechny o těch 10.000 a že tohle ještě nestihl přepsat. Zkušební jízda do 2 km, i po horší cestě, vyslechl jsem jak se s ním skvěle jezdí, výborně řadí, prostě samá chvála. Když jsem řídil já, při přidání plynu zřetelné cukání okolo 2000ot/min na 2 i 3. Serviska a doklady úplně nové, čisté jako bílý list papíru.
Po další rozmluvě jsem zjistil že je to komise, prodává to prý klukům co k němu vozí auta. Záruku na nic dát nemůže, na přímý dotaz jestli je to bourané odpověděl že jak mu to dovezli, tak to tam stojí. Závěr ať si udělá každý sám.
Myslím že to je na 96% tenhle Fofík: http://www.autobazar-herkules.cz/autode ... id=A426/09
Autobazar Herkules Hradec Králové
- Infinter
- Zkušený
-
- Nováček
Re: Autobazar Herkules Hradec Králové
S tímto prodejcem jsem také měl tu čest. Zakoupil jsem u nich v roce 2008 Mondeo které mělo mít najeto 120tisíc km,při výměně oleje jsme pod krytem motoru našli lísteček kde byla uvedena výměna oleje při 260 tisících. Při reklamaci byli sprostí a nakonec jsem byl rád, že jsem odešel po svých. Toť má skušenost.
- foki
- Admin
- Kontaktovat uživatele:
Re: Autobazar Herkules Hradec Králové
kdysi mi nekdo rikal jak ma vyborne ceny uz vim proc

V kauze podezřelého hradeckého bazaru se hlásí další poškození
V dosud největší kauze podvodů s ojetými automobily v Hradci Králové přibylo dalších sedm poškozených. Celkový počet občanů, kteří se cítí podvedeni, se tak rozšířil z pěti na dvanáct.
Včera 20:19 - Hradec Králové
Osmačtyřicetiletý majitel autobazaru Herkules na ulici Batří Štefanů na hradeckém Slezském Předměstí zatím zpronevěřil 5,3 miliónu korun. Policie dosud zdokumentovala 31 aut, která z autobazaru zmizela.
„Podezřelý muž zřejmě přijal od letošního dubna do října letošního od klientů několik desítek automobilů různých značek. Do dnešního dne jim nepředal peníze za jejich prodej a ani svěřená motorová vozidla nevrátil. Jednalo se například o vozy značky Peugeot, Renault, Škoda Octavia, BMW a další,“ informovala Anna Pešavová z hradecké policie s tím, že majitele bazaru zatím nebylo možné vyslechnout. Podle některých informací je hospitalizován.
Vyšetřování intenzivně pokračuje a případní další poškození se mohou přihlásit na bezplatné telefonní lince 158.
„Policisté záležitost prošetřují pro podezření ze spáchání zločinu zpronevěry. Trestní zákoník pamatuje na takové jednání až desetiletým trestem odnětí svobody,“ dodala Pešavová.
zdroj novinky.cz
Odpovědi lehké - 100,- Kč
Odpovědi, při kterých
se musí myslet - 240,- Kč
Vážné odpovědi - 340,- Kč
Odpovědi na hloupé
a zbytečné otázky - 400,- Kč
specialní sazba :
otázka, na kterou jsem už dříve odpověděl - 500 Kč
Odpovědi, při kterých
se musí myslet - 240,- Kč
Vážné odpovědi - 340,- Kč