Toci toci,ale nenaskoci
- soulec
- Nováček
Toci toci,ale nenaskoci
Dobry den kamaradi,ted sem jel s fordikem a asi po minutce jizdy najednou chcipnul a uz ho nemuzu nastartovat.z niceho nic zhasnul a uz nic.Starter toci,ale motor nenaskoci.nevite nekdo co by to mohlo byt?Moc dekuju,je to Ford Focus combi 1.8TDDI 66kw r.v.2000
Ford focus combi 1,8 TDDI 66kw r.v.2000 stříbrná met. https://www.ford-focus.cz/forum/viewtopi ... 96&t=24251
byl opel omega 2,0i 85kw ďesnej žrout
- boby
- Nováček
Re: Toci toci,ale nenaskoci
palivový filtr, čerpadlo, prázdná nádrž:)
1.8 TDDi, r.v. 1999, zrezivělý dříč
-
- Nováček
Zdravím,
dopracoval jste se k nějaké příčině?
Mám přesně stejný problém. Dnes ráno motor naskočil, po krátké chvíli se sám na volnoběh zastavil.
Startér točí, motor ani neškytne. Jde o Focus kombi 1,8 TDDI, 55 kW, r.v. 2003.
Auto startovalo již dříve celkem špatně za mrazů, chytlo a vzápětí zhaslo, takže se muselo startovat dvakrát i třikrát, v závislosti na venkovní teplotě.
Pojistky jsou v pořádku, relátka se zdají být ok také, z povoleného vstřiku teče při startování nafta.
Protože ve fázi žhavení neklesne jas kontrolek, mám podezření na špatné žhaviče (zřejmě předtím nefungoval stoprocentně jeden z nich a teď našel parťáka).
Díky.
dopracoval jste se k nějaké příčině?
Mám přesně stejný problém. Dnes ráno motor naskočil, po krátké chvíli se sám na volnoběh zastavil.
Startér točí, motor ani neškytne. Jde o Focus kombi 1,8 TDDI, 55 kW, r.v. 2003.
Auto startovalo již dříve celkem špatně za mrazů, chytlo a vzápětí zhaslo, takže se muselo startovat dvakrát i třikrát, v závislosti na venkovní teplotě.
Pojistky jsou v pořádku, relátka se zdají být ok také, z povoleného vstřiku teče při startování nafta.
Protože ve fázi žhavení neklesne jas kontrolek, mám podezření na špatné žhaviče (zřejmě předtím nefungoval stoprocentně jeden z nich a teď našel parťáka).
Díky.
- soulec
- Nováček
ü mě to bylo čerpadlem,po vyměně šlape jak hodinky
Ford focus combi 1,8 TDDI 66kw r.v.2000 stříbrná met. https://www.ford-focus.cz/forum/viewtopi ... 96&t=24251