Prečítaj a pochopíš. Tvoj systém je úplne iný .........ako alternatíva pre vozy ktoré nemajú originál polohu AUTOAda píše:Pořád nechápu,co tu řešíteMyslim si,že je to jednoduché.
![]()
Připojíš DLRky na baterku a další drát na parkovačku.Když sepne světelný senzor,tak automaticky zhasnou DLR.
A nebo máš "blbé" DLRky.
![]()
No že to funguje z vrchu a nevieš kde si urobil chybu po prvý krát je problém !!! a ten by si mal skutočne poznať lebo pájkovať to priamo na kolíky z vrchu ja osobne považujem minimálne za nekorektné a spomeň si na moje slová že sa Ti to nemusí vyplatiť. Ak z akéhokoľvek dôvodu dôjde ku skratu i keď to je ako som písal signálový vodič ale tam tečie prúd cca 120mA a to nie je zanedbateľný prúd. V pravom slova zmysle nie je vôbec signálový lebo podľa tečúceho prúdu predpokladám že ovláda zrejme najmenej 2 relátka alebo iný spotrebič a dokáže sa zahrievať akonáhle je zvýšený prechodový odpor prepoja. Preto ako píšeš ten prepoj by mal byť, keď už tak ,tak zospodu.Experimenty a nekvalita tohoto prepoja sa nemusí vyplatiť ako tu už bolo popísané.masterT píše:Tak uz mi to funguje! Udelal jsem vsechno znovu a spojeni dvou pinu udelal zvrchu, a ikdyz si myslim, ze by to melo jit zespoda, jen jsem mel asi studeny spoj nebo spatne piny.
Jinak dekuji moc vsem za rady a ochotu!
... na kabely nekoukej, odpocitej si to v konektoru a pak uz ty spravny kabely najdes.paranmax píše:Cau potreboval bych radu s upresnenim tech pinu 1 a 26.
Tak ako si to označil je to presne opačne. Pozri trebárs na obrázok od " masterT" na predošlej strane. Pin 1 je tenký kolík asi 1,5mm priemer a pin 26 je široký plochý asi 6mm.paranmax píše:Cau potreboval bych radu s upresnenim tech pinu 1 a 26. Na foto jsem je oznacil kde by meli byt ty piny. Pin 1 je vedle toho tlusteho červeneho a 26 dole v levem rohu?
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host