Tak jsem ztratil poklici origo na naší skvělé dálnici. K tomu jsem vjel do "pozimní" díry a trošku ohnul plecháč. Chci teď sehnat poklice. Je to teda pěkná detektivka a neustálé zavírání očí, v domění že si představím, jak ten či onen typ bude na Maxovi vypadat. No, zatím se tato nucená představa moc nedaří
Zašel jsem do dvou obchodů, kde se mi některé líbily více, jiné méně. pročetl jsem toto vlákno a inklinuju k tomu, co tu psal myslim damon. A to, že se mi líbí poklice´, u kterých není moc vidět plecháč pod nimi. Takže třeba ty Silverstony by vyhovovaly. Co se mi ale líbí úplně nejvíc, je napodobenina ST poklic s
Ypsilon designem. Takže co byste mi poradili? U poklic je právě ten záhadnej faktor, že se člověku líbí, pak je přiloží k autu a skoro se toho lekne
Jinak se mi ale taky líbí ty různé "mnohopaprskové", ale našel jsem v Praze právě ty origo atrapy ST. Stojí kolem 800.- Nemá je tu někdo na autě? Dnes jsem viděl FofoII kombi s těma ST poklicema a docela se mi to líbilo. Jinak, jedny z nejhezčích alu kol pro Forda jsou pro mě právě ty s
Ypsilon designem...
Třeba někdo s C-maxem, jakou máte zkušenost s poklicema na C-maxe a tak... dík.