Rada - prahy
-
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
Rada - prahy
Zdravím, chtěl bych se zeptat, jak jste řešili prahy u 3dv focuse. Jde mi o to, abych popř. když píchnu byl schopnej dostat pod auto hever. S mým sníženým podvozkem to asi s tuning. prahama nebude žádná sranda. Byl bych rád za vaše rady a názory (např. jaké prahy). Předem díky za odpovědi 

- Stela
- Test driver
Re: Rada - prahy
Ja to vyřešil tak že jsem koupil 2 spreje na opravu pneu a jinak modří angeli a nejbližší servis

S-Max - 2.0 Duratorq TDCi 140 k, Titánium - 7 míst černá Panther
Na blbnutí a do práce: SMART FORTWO

Na blbnutí a do práce: SMART FORTWO

- Moof
- Pokročilý
No já to řešil taky sprejema a mám jiný hever abych to dal po nápravu ale dám ho jen do zádu do předu se nechýtám sním 

-
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
Ty spreje jsou úplně na h****. Když jsem si při couvání jaksi nevšimnul obrubníku a o hraju jsem prorval bok kola, tak tam byla taková díra, že by tomu nepomohlo ani 10 sprejů
Jinak bych asi jedině koupil jiný hever.

-
- Pokročilý
Dneska jsem vyzkoušel jeden takový opravný sprej. Píchlá duše v kolečku od vozíku a byl jsem líný lepit flek, řekl jsem si že prubnu ten opravný sprej.
Dobrá zpráva je že to vůbec nesmrdí (jak tu někteří psali) , na obalu píšou že to dělá latexovou pěnu. Opravdu je to pěna.
Špatná zpráva je že to je úplně nahovno. Ta pěna je mírně lepkavá, zůstává pěnou celé hodiny a hlavně to nic neucpe ani nezalepí. Napumpoval jsem do té duše cca půlku, všechno stejně hned vylítalo ven a ani po čtyřech hodinách to nezatuhlo natož aby to snad ucpalo tu dírku - ta zůstala
volně průtočná. Možná by byla lepší montážní pěna - tam je větší šance že zatuhne
.
Dobrá zpráva je že to vůbec nesmrdí (jak tu někteří psali) , na obalu píšou že to dělá latexovou pěnu. Opravdu je to pěna.
Špatná zpráva je že to je úplně nahovno. Ta pěna je mírně lepkavá, zůstává pěnou celé hodiny a hlavně to nic neucpe ani nezalepí. Napumpoval jsem do té duše cca půlku, všechno stejně hned vylítalo ven a ani po čtyřech hodinách to nezatuhlo natož aby to snad ucpalo tu dírku - ta zůstala
volně průtočná. Možná by byla lepší montážní pěna - tam je větší šance že zatuhne

-
- Pokročilý
Jo a ty obrázky jdou odspoda nahoru - napřed pěna a po cca čtyrech hodinách lepivá tekutina.
- kaminek
- Pokročilý
Pes
ale tu duši jsi měl nechat v plášti ,pak by ti to asi tu dírku zalepilo .Mně to před lety zalepilo kolo u auta a na zadku jsem jí normálně dojezdil.

Byl Ford Focus combi Trend 1,8TDDI 1999, 90ps
,pružiny Enzo-40mm,vzd.filtr K&N,chip,7jx15 ET 38 195/55R15
https://forum.ford-focus.cz/viewtopic.php?f=96&t=14237 Galerie
Je BMW 330d Touring

Je BMW 330d Touring
-
- Pokročilý
Taky jsem si říkal , ale dírka byla ve vnitřním obvodu ne na vnějším. To co jsi zkoušel ty byla taky taková bílá pěna ? Protože tohle vůbec netuhlo ani nijak extrémně nelepilo, takže pochybuju že by tomu ponechání v plášti nejak pomohlo.
- kaminek
- Pokročilý
PeS,vypadalo to nějak podobně ,taky s toho tekla bílá pěna ,ale já jsem s tím lepil bezdušové kolo od auta a né kolečko
.Když jsem to tam stříknul ,(né celý jak bylo v návodě¨)ale asi jenom třetinu ,tak to chvíli ucházelo ,ale jak vzduch bral sebou to lepidlo (pěnu) tak se ta díra po hřebíku zcela zatáhla a normálně jak jsem už psal ,jsem jí dojezdil , no a mělo by se to kolo nechat znovu vyvážit. Kolo z duší jsem s tím nikdy nelepil,ale kdyby už ,tak rozhodně na ní musíš mít plášť.

Byl Ford Focus combi Trend 1,8TDDI 1999, 90ps
Je BMW 330d Touring

Je BMW 330d Touring