Focus 3 v roku 2011
- Anndy
- Test driver
Re: Ford Focus od roku 2010 - ako sa vám pačí ?
Mne naopak cervene pride velmi dobre, najma v kombinacii s bielou (mal som to aj na minulom aute). Zelene vyslovene neznasam, ale nevadi na oci.
Co mi vzdy vadilo, bolo modre, ala VW.
Myslim si vsak, ze trend ide inam, a to jest, ze kazdy si bude moc navolit vlastnu farbu podsvietenia. Mozno do focusa si este pockame, ale nie je to daleko.
Co mi vzdy vadilo, bolo modre, ala VW.
Myslim si vsak, ze trend ide inam, a to jest, ze kazdy si bude moc navolit vlastnu farbu podsvietenia. Mozno do focusa si este pockame, ale nie je to daleko.
- Anduril
- Test driver
Presne, souhlas s Anndym. Oranzove podsviceni, v kombinaci s bilym podsvicenim budiku mi naprosto vyhovuje. V predchozim aute jsem mel vsude oranzove a taky se to dalo. Naopak vyblita zelena se mi vubec nelibi, stejne tak jako agresivni modre podsviceni, jako je u novych korejcu, ale i jinych. Skutecne cervene podsviceni mi taky prijde dost neprijemne, ale lepsi nez modre.
U soucasneho focusu mi vadi hlavne kvalita interieru (vrze snad uplne vsechno) a nevzhledne vyplne dveri (stacilo by napr. trochu latky nad madlo dveri), jinak je vzhledove interier ok.
U soucasneho focusu mi vadi hlavne kvalita interieru (vrze snad uplne vsechno) a nevzhledne vyplne dveri (stacilo by napr. trochu latky nad madlo dveri), jinak je vzhledove interier ok.
oranzove ? ved z toho bolia oci uz na pohlad... ale nedivim sa, keby to vacsina ludi nechcela, asi by to tam nedavali... ale aj tak to nechapem
-
- Test driver
Mas Trend a to je viacmenej taky zaklad,teda okrem ambient,ktory sa snad ani vobec neponuka,takze aj to zakladne vypada.Trebars moja byvala GHIA bola na tom s vyplnami a materialmi ovela lepsie.
- postak
- Test driver
A jaké jsou barvy ? Modré nebo žluté ?No Name píše: Těch Vašich asi dvě stě odřeklých transitů máme ještě na dvoře. Aspoň těch "pár" co ještě zbylo...
No mě FFII taky nepříjde žádný elegán v interiéru, ale vyloženě když jedu, tak se čumím před sebe na cestu a nerozplývám se nad tím, jakou mám palubku. Hlavně že je vše funkční, dobře se to ovládá i když zvyknout se dá opravdu na vše. I na rozsvěcování světel na levé páčce jako to mají francouzi apod.

A zelená barva je v noci myslím dobrá, určitě lepší než červená, ale to je každého věc jaká barva se líbí zrovna jemu.

- Anduril
- Test driver
A zkousel jsi to? Hlavni taky je, ze u focusu jsou budiky bile..tedy naprosto neutralni. Oranzovy je akorat PC a tlacitka a na ty pri jizde nehledis. I tak mi ale oranzova prijde bezproblemova a rozhodne mi to oci netaha. Zelena je taky neutralni, ale neni tak cool jak oranzovaCulex42 píše:oranzove ? ved z toho bolia oci uz na pohlad... ale nedivim sa, keby to vacsina ludi nechcela, asi by to tam nedavali... ale aj tak to nechapem

- Anndy
- Test driver
Anduril: "vrze snad vsetko" ? neverim 

- Anduril
- Test driver
Neveris? Ty, ktery mas vycpany cely interier nejakym tlumicicm materialem? 

-
- Test driver
Anndy uz nekeca,ale riesi 

- misoo
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
chlapi, trochu OT, ale aj tak sa musim pochvalit : mne uz hadam pol roka nic v aute nevrzlo. jako hrob velebnosti !!
samozrejme velka jama sposobi trosku coro moro, ale inak krutenie auta a podobne veci pri beznej jazde - jako hluchonemy film !
bud starnem a stracam sluch, alebo som si na vsetko uz zvykol, neviem... no fakt uz ziadne drncania a pukania neregistrujem 

- spigot
- Test driver
Podla mna pocuvas radio moc nahlas

-
- Pokročilý
misoo píše:chlapi, trochu OT, ale aj tak sa musim pochvalit : mne uz hadam pol roka nic v aute nevrzlo. jako hrob velebnosti !!samozrejme velka jama sposobi trosku coro moro, ale inak krutenie auta a podobne veci pri beznej jazde - jako hluchonemy film !
![]()
bud starnem a stracam sluch, alebo som si na vsetko uz zvykol, neviem... no fakt uz ziadne drncania a pukania neregistrujem
jedno s druhym starnes, stracas sluch a este si si na to aj zvykol

- misoo
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
- Wizzy
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
Já už kolikrát vypínám rádio,abych zachytil nějaký zvuk a ono nic.Jedině někdy rachotí prázdné sklenky od piva

FoFo II 5dv. 2007 Collection 1.6 74kw Panther Black

- misoo
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
wizzy, to mas nejake pomylene... ja mozem soferovat iba ked idem s plnymi flasami, ked su prazdne, tak to soferovat nemozem !!