Focus 3 v roku 2011

Moderátor:phofy
Odpovědět
No Name
Pokročilý
Pokročilý

Re: Ford Focus od roku 2010 - ako sa vám pačí ?

Příspěvek od No Name » 02.02.2010 14:58

postak píše:
No Name píše: Focus si přece nekupují lidé pro to, že tam můžou vozit vajíčka a sjíždět při tom schody... 8O :cry: :roll: :wink:
lol, tak kvůli tomu jsem ji Focuse opravdu nekupoval :lol: :mrgreen:
já bych prostě chtěl "klasického focuse s klasickým interiérem", myslím a doufám, že to tak i dopadne, až na ten interier, ten bude prostě "moderní", ale jak tvrdím, řidič focusu by možná přivítal něco trochu usedlejšího...(a vkusnějšího)... :roll:
vím že se stávajícímu focusu vyčítá interier, ale tohle taky pro mě není to pravé ořechové, klidně bych tam uvítal něco podobného co dělá třeba VW nebo Audi, zkrátka ta německá nuda, která se jim stále vyčítá, ale kvůli které se to také stále kupuje, proboha ať ford nejde směrem k francouzským a jiným pozlátkům... :cry:
toť můj osobní skromný názor
Ford Focus I Comfort 5dv. 1.6 Duratec 100PS
Obrázek
BMW 325 E46 Cabrio
BMW Z4 M40i MT

killerhammer
Test driver
Test driver

Příspěvek od killerhammer » 02.02.2010 15:25

tie VW interiery su nudne ale zasa nikoho neurazia :idea:
Ford Explorer 3.0 PHEV, Platinum 2024, 336kW, Silver Obrázek
bolo: Ford Mondeo Wagon MK4 2.5T BusinessX 2009, 162kW, Hypnotic Silver Obrázek

MK2
Test driver
Test driver

Příspěvek od MK2 » 02.02.2010 16:03

To co bych vyzvednul na interiéru současného Focusu tak to jsou výdechy ventilace/klimatizace. Oválné jsou prostě nejlepší 8)
Nelíbí se mi kulaté ani hranaté ani jiné patvary :roll:
2012 Mazda 3 2.0DISI 111kW

postak
Test driver
Test driver

Příspěvek od postak » 02.02.2010 17:46

Tak ten interiér ve FF2 není žádná dizajnová moderna, ale svůj účel plní, mám vše logicky a po ruce uspořádáno a cítím se v něj fajn. 8) A taky se v něm cítím bezpečně díky jisté mohutnosti a čelnímu sklu někde hooodně daleko. (Ne nadarmo má FF2 5hvězdiček v EuroNCaP) Mám teď možnost srovnat asi dvoutýdenní sžití s Renaultem Kangoo 4x4 :!: a musím říct, že to byl děs. :!: Až na ten pohon mě na tom autě absolutně nic nebralo. Když jsem sednul opět do svého Transita, připadal jsem si jako bůh. :) Můj Transit má nalítáno 180tkm, ale po přesednutí z Renaulta jsem se cítil jako v novém autě.

Pošta jako taková teď lituje, že do těch Renaultů vůbec šla, protože se to kazí ještě v záruce :!:
Můj šéf říká, že nic s pi.ou vpředu radši nebrat :mrgreen:

bee
Zkušený
Zkušený
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bee » 03.02.2010 15:02

MK2 píše:To co bych vyzvednul na interiéru současného Focusu tak to jsou výdechy ventilace/klimatizace. Oválné jsou prostě nejlepší 8)
Nelíbí se mi kulaté ani hranaté ani jiné patvary :roll:
podpis

bee
Zkušený
Zkušený
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bee » 03.02.2010 15:05

postak píše:Můj šéf říká, že nic s pi.ou vpředu radši nebrat :mrgreen:
:mrgreen: vidim ze sa nic nezmenilo od cias kedy sa nam zacal kazit nas megane 1 (mal uz cez 200 tisic)

No Name
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od No Name » 03.02.2010 15:16

postak píše:Tak ten interiér ve FF2 není žádná dizajnová moderna, ale svůj účel plní, mám vše logicky a po ruce uspořádáno a cítím se v něj fajn. 8) A taky se v něm cítím bezpečně díky jisté mohutnosti a čelnímu sklu někde hooodně daleko. (Ne nadarmo má FF2 5hvězdiček v EuroNCaP) Mám teď možnost srovnat asi dvoutýdenní sžití s Renaultem Kangoo 4x4 :!: a musím říct, že to byl děs. :!: Až na ten pohon mě na tom autě absolutně nic nebralo. Když jsem sednul opět do svého Transita, připadal jsem si jako bůh. :) Můj Transit má nalítáno 180tkm, ale po přesednutí z Renaulta jsem se cítil jako v novém autě.

Pošta jako taková teď lituje, že do těch Renaultů vůbec šla, protože se to kazí ještě v záruce :!:
Můj šéf říká, že nic s pi.ou vpředu radši nebrat :mrgreen:
Těch Vašich asi dvě stě odřeklých transitů máme ještě na dvoře. Aspoň těch "pár" co ještě zbylo... :|
Obrázek
BMW 325 E46 Cabrio
BMW Z4 M40i MT

anubis
Nováček
Nováček

Příspěvek od anubis » 03.02.2010 16:25

Mne na focuse II vadi interier - niet kam dat flasu. dost nebezpecna vec, ked sa povaluje niekde vedla alebo pod sedackou...ale inak musim povedat, ze mi jeho "nalada" sedi viac ako v ktoromkolvek inom aute.jednoducho by som v tom mojom len pomenil tapacirung dveri (ala VW Golf) a vymenil umiestnenie displeja radia a strednych vyduchov klimy/ventilacie (opat sa mi to javi ako bezpecnejsie, najma ak tam ma byt navigacia, pripadne by to chcelo vysuvny displej alebo Head-Up-displej navigacie :-) a navyse kurenie moze fukat na kvaltpaku)...ine veci co mi chybaju nie su v ziadnom inom aute - schranka pred spolujazdcom by mala mat dvierka navrchu palubnej dosky, volant by mal byt vyhrievany a ventilovany...a v Mercedese su v opierkach laktov vo dverach dalsie "utajene" schranky...no a vzadu mi chybaju vyduchy ventilacie na sedacky (spod prednych sedaciek je malo)
FoFoII 5door hatchback Collection X 74kW vyr 07/2007
https://moje.auto.cz/l-n/ford-s-max.html

misoo
Test driver
Test driver
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od misoo » 03.02.2010 18:42

anubis, zabudol si na vodotrysk a casopriestorovu kapsulu !! :mrgreen:

anubis
Nováček
Nováček

Příspěvek od anubis » 04.02.2010 13:57

doplnim :-)

No Name
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od No Name » 04.02.2010 14:12

anubis píše:Mne na focuse II vadi interier - niet kam dat flasu. dost nebezpecna vec, ked sa povaluje niekde vedla alebo pod sedackou...ale inak musim povedat, ze mi jeho "nalada" sedi viac ako v ktoromkolvek inom aute.jednoducho by som v tom mojom len pomenil tapacirung dveri (ala VW Golf) a vymenil umiestnenie displeja radia a strednych vyduchov klimy/ventilacie (opat sa mi to javi ako bezpecnejsie, najma ak tam ma byt navigacia, pripadne by to chcelo vysuvny displej alebo Head-Up-displej navigacie :-) a navyse kurenie moze fukat na kvaltpaku)...ine veci co mi chybaju nie su v ziadnom inom aute - schranka pred spolujazdcom by mala mat dvierka navrchu palubnej dosky, volant by mal byt vyhrievany a ventilovany...a v Mercedese su v opierkach laktov vo dverach dalsie "utajene" schranky...no a vzadu mi chybaju vyduchy ventilacie na sedacky (spod prednych sedaciek je malo)
Já bych hlavně chtěl aby ten interier ve stávajícím i budoucím FoFo byl ÚTULNĚJŠÍ. Nepotřebuji drahou výbavu, nepotřebuji luxusní stupně výbavy, jen zkrátka mi to úplně nesedí. Má to hodně co dělat s kvalitou a designem materiálů na palubce, sedačkách, výplních dveří, to stávající nemůže navrhovat někdo, kdo má vkus (Ghia dřevěný dekor = hnus, nejde jen o materiál ale i vzor, Trend+ design sedaček = pyžamový proužkatý hnus.....). Poslední interier co se mi líbil byl v předchozím Mondeu v provedení Ghia. Potah látek paráda, středový panel s celočerným rádiem Sony paráda, žádná stříbrná pozlátka.... :roll:
Obrázek
BMW 325 E46 Cabrio
BMW Z4 M40i MT

anubis
Nováček
Nováček

Příspěvek od anubis » 04.02.2010 14:20

Ono je to vazne subjektivne - mne radio Sony (priplacane) vobec nesedelo do palubky...to zakladne sa mi viacej paci-menej bije do oci, i ked je pravda, ze kvazi chromovy ramik okolo by nemusel byt. preto som si Sony neobjednaval, aj ked som vedel, ze mi bude chybat prehravanie MP3 cdcok...

Ne_RAY
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od Ne_RAY » 04.02.2010 14:21

v tomto z casti s teoub suhasim mne sa paci interier terajsieho mondea je uplne niekde inde, a cenovy rozdiel medzi mondeo a focusom zas tak markantny nie je
DOST BOLO...
Ford FOCUS II ST FACELIFT 2008, K&N air filter GALERIA
Ford FOCUS II 2.0 TDCi TITANIUM 2005, EIBACH -30 mm, disky 18" x 8J from Focus II ST, K&N air filter GALERIA

No Name
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od No Name » 04.02.2010 14:28

anubis píše:Ono je to vazne subjektivne - mne radio Sony (priplacane) vobec nesedelo do palubky...to zakladne sa mi viacej paci-menej bije do oci, i ked je pravda, ze kvazi chromovy ramik okolo by nemusel byt. preto som si Sony neobjednaval, aj ked som vedel, ze mi bude chybat prehravanie MP3 cdcok...
Měl jsem na mysli hranaté Sony rádio se zeleným podsvícením (tím blbě čitelným) u předchozího Mondea. U stávajícího FoFo se mi nelíbí dá se říct žádné... :roll:
Obrázek
BMW 325 E46 Cabrio
BMW Z4 M40i MT

Culex42

Příspěvek od Culex42 » 04.02.2010 14:55

mne by kludne stacilo, keby farby podsvietenia v interiery prestali byt cervene. a este k tomu v takom PIP odtieni prasivom. neviem, ktory nemecky pablb to vymyslel, ze vsetky auta su dnes cervene, ci si niekyto mysli, ze to ma byt akoze sportove alebo co, ale jedine co to robi je, ze mi to kole oci ako sa hovori... hrouza... neviem si vynachvalit svoje zelene na Mk1.

tento novy ma firemnej farbe prisluchajuce modre a biele a tak je to dobre myslim.

Odpovědět

Zpět na „Ford“