Zdravím,
mám takový problém. Před týdnem jsem chtěl po normálním víkendovém ježdění nastartovat svůj Ford Focus 1,6 z roku 98. Nešlo to. Po odtahu do servisu bylo zjištěno vypálené palivové čerpadlo. To bylo vyměněno a přitom byla též vyměněna také baterka. To jsem věděl že je na prd.
Dnes jsem si pro auto opravené byl. Odjel jsem normálně ze servisu a po pár stech metrech se auto začalo jakoby dusit. při přeřazování spadnou otáčku nebo jakoby auto chcípne. občas doopravdy, třeba na křižovatce. z ničeho nic se to prostě dvakrát zaškube, rozsvítí se dobíjení, občas abs.....
dnes jsem se na to již nekoukal, protože jsem přijel za tmy, chci se na to podívat zítra po případě dojet do servisu, pokud na nic nepřijdu. proto jsem se chtěl zeptat, zda-li byste nevěděli počem se mám hlavně podívat, nebo zda-li se vám to nestalo. myslel jsem jestli to není výměnou baterky....ale podle toho co jsem tady o výměně baterie našel....tak by to tak velký bejt nemělo.
výměna čerpadla, baterie.....
-
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
- Meda
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Re: výměna čerpadla, baterie.....
A není lepší než se tím zabejvat jim to odvézt do toho servisu a reklamovat? Dal jsi za to nějaký prachy tak ať to udělaj pořádně. Třeba to špatně diagnostikovali a ten problém je někde jinde?
-
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
no zase není tak super s tím jezdit a jestli je potřeba jen to zajet, jako se někde psalo, tak by to nemělo cenu tam jezdit. jako chyba tam byla, to čerpadlo jsem viděl a bylo to spálený... a baterku jsem viděl sám při startování. nenastartovalo to a všechno slabě svítilo.
- Meda
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Tak tam zavolej a popiš jim co to dělá. Já si myslím, že když Ti měnili čerpadlo a potom baterku tak na to nemá nějaký zajíždění vliv. To by muselo být odpojeno na hodně dlouho, aby si řídící jednotka nepamatovala nastavení.
-
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
jedna svorka na baterce byla povolená...to jsem zjistil v sobotu ráno, kdy to nešlo vůbec nastartovat, ale ještě furt začalo sem tam svítit dobíjení. je chybný drát na jedný svorce. jelikož mě oprava stála 9000,- dal jsem to do servisu, ať to daji do kupy a rovnou prohlídnou všechno, abych neměl zase problémy a abych se nehrabal v jejich práci.