Focus 3 v roku 2011
-
- Test driver
Re: Ford Focus od roku 2010 - ako sa vám pačí ?
O ST projekt by som strach nemal,ale RS bude mozno viac ohrozeny 

-
- Pokročilý
ST bude a bude v nom 2.0 ECOBOOST, pretoze do normalnej verzie nepojde a sme zas pri tom ako co uz spominal Misoka ze napr VW GOLF GTi pouziva takyto agregat od 2005
- killerhammer
- Test driver
vidis a ja tu toto o ford motoroch hovorim uz 2 roky 
ale mne za pravdu tu nikto neda

- misoka
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Ja ti davam za pravdu, bol som len zaslepeny, ale vytriezvel somkillerhammer píše:vidis a ja tu toto o ford motoroch hovorim uz 2 roky

FORD FOCUS mk 3 1.6 Ecoboost 2011
FORD FOCUS ST 2.5T (166 kw), 3/2008, ST3, snow white, STOCK
FORD FOCUS 2,1.6 TI-VCT (95.1kw), 10/2005, Ghia first edition
Ford Focus 2 kombi , 1.8 tdci (85kw) , 10/2005
Skoda Favorit 135 Sport 1990
FORD FOCUS ST 2.5T (166 kw), 3/2008, ST3, snow white, STOCK
FORD FOCUS 2,1.6 TI-VCT (95.1kw), 10/2005, Ghia first edition
Ford Focus 2 kombi , 1.8 tdci (85kw) , 10/2005
Skoda Favorit 135 Sport 1990
- killerhammer
- Test driver
super, dakujem
ford dost zaspal dobu, ale robi to pravidelne, ked nema co ponuknut, znizi cenu, inovaciu urobi az nakoniec (presne naopak ako VW)
oni vzdy dobehnu konkurenciu o to sa nebojim, a vzdy budu mat co ponuknut
krasne to vidno aj s novym focusom, to auto je zgruntu prerobene, vsetko, od dizajnu, cez paletu motorov, cez interier a komplet technologie (myFord)
sami to citia
ale toto robi kazda automobilka ked citi, ze ma problem alebo bude mat problem na trhu
spomeniem len fiat alebo opel
je to uplne normalne
nie kazdy moze byt lider, vzdy budu aj ti, co budu len dobiehat

ford dost zaspal dobu, ale robi to pravidelne, ked nema co ponuknut, znizi cenu, inovaciu urobi az nakoniec (presne naopak ako VW)
oni vzdy dobehnu konkurenciu o to sa nebojim, a vzdy budu mat co ponuknut

krasne to vidno aj s novym focusom, to auto je zgruntu prerobene, vsetko, od dizajnu, cez paletu motorov, cez interier a komplet technologie (myFord)
sami to citia
ale toto robi kazda automobilka ked citi, ze ma problem alebo bude mat problem na trhu
spomeniem len fiat alebo opel
je to uplne normalne

nie kazdy moze byt lider, vzdy budu aj ti, co budu len dobiehat
- misoo
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
jj to je ich taktika, ale ako vidime z poctu predanych fordov neni zla a vela ludom nevadi ze nemaju najnovsiu taktiku a idu po cene, pripadne inych hodnotach ktore ford vie ponuknut.killerhammer píše:ford dost zaspal dobu, ale robi to pravidelne, ked nema co ponuknut, znizi cenu, inovaciu urobi az nakoniec (presne naopak ako VW)
treba si este uvedomit, ze ford skvele nacasoval svoj (takmer) jediny tromf - podvozok. v tejto dobe kde sa uctieva len sportovost a komfortne auta su na okraji zaujmu je to obrovska deviza. ved si zoberme keby focus (a ostatne fordy tiez) nemal najlepsi podvozok, co by potom ford ponukal ? podla mna nic a bola by to len okrajova znacka tak ako napr. nissan.
- Anduril
- Test driver
Tak to si nemyslim. Ford imho nikdy nebyl okrajova znacka a co to sleduju, tak ani nikdy nebyl nejak vyrazne na spici, krome tech podvozku.
Ja jsem si treba focus vybral, protoze je to spolehlive (v navaznosti na nekolik fordu, ktere jsme doma mimo jine znacky meli), dost prostorne auto se stridmym, presto vsak dostatecne "sportovne" ladenym, designem. Take samozrejme nabizi solidni pomer vybava/vykon / cena i nizkou pojistku. To, ze ma hodne dobry podvozek, beru jako bonus. Nejezdim na hranici auta, takze bych klidne mohl jezdit i s horsim podvozkem, podvozek u sveho focuse beru jako bonus
Ze nema malolitrazni turbo motor a dalsi technicke vymozenosti dnesni doby je mi uprimne uplne jedno, vzhledem k vyse uvedenym prednostem.
Ja jsem si treba focus vybral, protoze je to spolehlive (v navaznosti na nekolik fordu, ktere jsme doma mimo jine znacky meli), dost prostorne auto se stridmym, presto vsak dostatecne "sportovne" ladenym, designem. Take samozrejme nabizi solidni pomer vybava/vykon / cena i nizkou pojistku. To, ze ma hodne dobry podvozek, beru jako bonus. Nejezdim na hranici auta, takze bych klidne mohl jezdit i s horsim podvozkem, podvozek u sveho focuse beru jako bonus

- killerhammer
- Test driver
suhlasimmisoo píše:killerhammer píše:jj to je ich taktika, ale ako vidime z poctu predanych fordov neni zla a vela ludom nevadi ze nemaju najnovsiu taktiku a idu po cene, pripadne inych hodnotach ktore ford vie ponuknut
- killerhammer
- Test driver
opat suhlasimAnduril píše:Take samozrejme nabizi solidni pomer vybava/vykon / cena i nizkou pojistku
a napiste to vsetci aj zirafakovi, kedze je prekvapeny, ked mu misoka napisal, ze si mysli, ze vacsina ludi si focus kupila kvoli cene

- No Name
- Pokročilý
Dnes mě řekli lidi z FMC že do Focuse III půjdou 1.2EcoBoost, 1.4EcoBoost a 1.6EcoBoost, to by mělo být jisté a potvrzené z továrny. Výkonových variant je tolik, že to nemá smysl rozepisovat a stále se to mění a vše zatím bez záruky. Za zmínku snad jen stojí, že nejvyšší výkon z 1.6 má být na úrovni cca 180 koní a má být naprosto běžně dostupný do "normálních" verzí (a má být použit do Nové Fiesty ST. Tak nevím, stokrát radši poctivou 2.0 atmosféru.
Jinak mezi řečí, je "nečekaně mnoho" reakcí na provedení interiéru, které se stávajícím majitelům Focusů moc nelíbí, radši by nějakou klasiku a ne ta pozlátka. S tím jen souhlasím, osobně bych ty, co předvádí tenhle nevkus z továrny hnal bičem. To aby člověk zase čekal na nějakou speciální variantu, nebo čekal na první facelift aby si konečně vybral něco co se mu bude opravdu líbit. To bohužel dělám po celou dobu výroby Focuse II... 

Ford Focus I Comfort 5dv. 1.6 Duratec 100PS

BMW 325 E46 Cabrio
BMW Z4 M40i MT

BMW 325 E46 Cabrio
BMW Z4 M40i MT
- killerhammer
- Test driver
o 1.6T eco boost tu vieme uz asi rok a pol, ze bude mat 132kW

- No Name
- Pokročilý
Já vím, ale nechceš abych to všechno pročítal zpátky, jestli a kolikrát se tu o tom psalo, že ne? 

BMW 325 E46 Cabrio
BMW Z4 M40i MT

BMW 325 E46 Cabrio
BMW Z4 M40i MT
- killerhammer
- Test driver
jasne, mas pravdu
ja som to myslel vo vyzname, ze tu cca 2 roky dozadu spekulujeme, sa domnievame, ze ake turbo motory ford prinesie, v case, ked konkurencia ich uz veselo predava na trhu dlhe roky
ja som to myslel vo vyzname, ze tu cca 2 roky dozadu spekulujeme, sa domnievame, ze ake turbo motory ford prinesie, v case, ked konkurencia ich uz veselo predava na trhu dlhe roky

- No Name
- Pokročilý
A co čekat jiného, vždyť mají v rodině stále velkou přízeň z Ameriky... Buďme rádi, že to netrvá pět let a že tam nebudou motory HEMI...
Na druhou stranu ty šílenosti typu 1.2/68k, které jsou teď ve Fiestách a které v mrazu neudrží za studena volnoběh když se zapne vyhřívání čelního skla je zase druhý extrém. Jak jsem napsal, nejradši bych tam viděl nějakou starší poctivou atmosféru, ale bohužel, ta doba je pryč. Tak tam holt bude EcoBoost aby se mohlo napsat, že to jezdí za 4.2l/100km. (ale spíš by měli psát 4.2l/100km až 12l/100km, podle těžké nohy toho kterého soudruha
)

BMW 325 E46 Cabrio
BMW Z4 M40i MT

BMW 325 E46 Cabrio
BMW Z4 M40i MT
-
- Test driver
komplex pokracujekillerhammer píše:opat suhlasimAnduril píše:Take samozrejme nabizi solidni pomer vybava/vykon / cena i nizkou pojistku
a napiste to vsetci aj zirafakovi, kedze je prekvapeny, ked mu misoka napisal, ze si mysli, ze vacsina ludi si focus kupila kvoli cene

Kvoli cene si do buducna planujem kupit daciu logan.Ta totiz splna naplno naroky lacneho auta
Tymto smerom treba hladat lacne auta,lebo teda Ford mi zrovna lacny nepride,alebo som potom ja taky chudobny