Zamrzá řazení
-
- Nováček
Re: Zamrzá řazení
Možné to je, každopádně nechám ten olej vyměnit, nevíte ajk nákladné by to mělo být? Auto mám dovoz z Belgie tak možná tam mají tepleji
jestli bylo něco děláno s převodovkou netuším...

Ford Focus ST 2.5T
- brtniik
- .
- Kontaktovat uživatele:
zkontroluj lanovod razení a kompletně celý táhla , může tam byt nejaky bordel , nebo prostě jen vlhkost. Olej je určitě zbytečné menit už z podstaty věci, (kdybys to měl zmrzle ve vnitř v převodovce, tak by ses ani nerozjel, nebo by to dělalo strašny zvuky a ani to prostě nejde) a kdyby byl jen ztuhly, tak by řadit šlo, jen bytam kvalty zapadali obtížněji.
FFII ST 2,5 T5 rv. 7/06,silver
byl:FFI 1,6 rv.99,aquamarine
byl:FFI 1,6 rv.99,aquamarine
- PetrElvis
- Nováček
Zkusil bych promazat to přepákování na převodovce,tam to někdy i přirezá a jde to ztuha.
Ford Fiesta 1.1 RS50 rv.1988 auto na ježdění po městě
Ford Capri 2.3 super gt rv.1984
Ford Capri 1.6 rv.1980
Ford Capri 2.3 super gt rv.1984
Ford Capri 1.6 rv.1980
- FOCUSST9697
- .
- Kontaktovat uživatele:
To samé jsem měl s fusionem, zajel jsem do forda at to na záruku opraví a moc to nepomohlo (prej to vysušil ale nevim třeba s tim nic nedělali) po výměně oleje v převodovce vše v pohodě ale najeto jen 40tisíc....!
FORD FOCUS ST 2,5T 225ps FL 5D Electric Orange Pearl
- moskito
- .
- Kontaktovat uživatele:
Jasný hoši. Olej v převodovce se nikdy nemění. Na motorovej najedete klidně 30tis. km. A brzdová kapalina je taky nesmrtelná... Jo a nezapomeňte vypustit nemrznoucí kapalinu z chlazení a dát si tam vodu třeba z rybníka.
Je přece potřeba, aby se kupovala nová auta a mohlo se vyrábět.
Jinak k tématu: Jak píše brtniik, tak bych zčekoval táhla a vyčistil. Olej bych taky vyměnil. Jinak tohle zatuhávání řazení STčka dělají. Mě to hůř řadí z 1 na 2, když je to studený v zimě.

Jinak k tématu: Jak píše brtniik, tak bych zčekoval táhla a vyčistil. Olej bych taky vyměnil. Jinak tohle zatuhávání řazení STčka dělají. Mě to hůř řadí z 1 na 2, když je to studený v zimě.
Dreamscience ModX Cobra sportscat RS svíčky, spojka, ojl kůler a airbox Radtec intercooler Whiteline 24mm RARB + rear camber kit, Powerflex front, Bilstein B4 Quaife LSD TD ProRace 1.2 Millers oils CFS 5W40 NT
mojeauto.cz
mojeauto.cz