JJ, taky tak uvazuju a vybiram, spis jsem to chtel vedet kvuli srovnani cen ruznych znacek. Dekuju.pelen píše:Muze byt jakakoliv ekvivalenti vyroby za podminek:MK píše:Btw. znate nejaky internetovy obchod, kde se baterie Motorcraft nabizi?
stejne napeti - to je samozrejme
stejne nebo o malo vetsi Ah
stejny maximalni startovaci proud
Nabijeni Focusu je nastaveno na olovene baterie s calciem - vyzaduji o nejakou desetinku vyssi nabijeci napeti.
Proto se laicky tvrdi, ze tam musi byt original baterie.
Baterie / autobaterie / nabijecka
- MK
- Junior
- Kontaktovat uživatele:
Ford Focus Combi 1.6 16V, BlackMetal
-
- Test driver
..preto som aj ja radsej teraz kupil pre rodicov do 1999-tky novu vo Forde,lebo sice zatial startuje,ale rucicky na pristrojoch lietaju,ako sa im zachce.A to uz boli rodicia objednany do servisu na vymenu budikov,takze som to zachranil na poslednu chviluDamon píše:Doufám proto jsem ji také kupoval.zirafak píše: Daj original a mas zase na 6-7 rokov NO PROBLEM...
Jinak stará makala dobře akorát když to déle stálo tak vylétly ručičky a pak zase celý den nic.Dokonce i diagnostika baterie hlásila pouze dobít a najednou ráno KO.Ani ťuk.

- Lopik
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
Koupil sem http://www.algebra.cz/inshop/spotrebni- ... 43%5D.html
a spokojenost :}
a spokojenost :}
Ford Focus Trend 3.dv
TDci 150 PS r.v. 2002
barva Magnum
TDci 150 PS r.v. 2002
barva Magnum

- pelen
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
- Ahmed
- Test driver
- pelen
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Vyuziti moderni technologie pri vyrobe olovenych desek, kdy se v mensich rozmerech udela vetsi plocha.Ahmed píše:Proudy vetsinou byvaji ok, jsou jenom vyjimky, kdy jsou nizsi, ale to jsou jenom ty nejlevnejsi smejdy. Horsi je to s rozmerama
Sem nedavno dobijel svoji novou baterku, postavil jsem ji vedle stare Motorcraft a ta Britka byla cca o 1/4 kratsi. Hodnoty vsechny stejne, rozmery mensi
- Ahmed
- Test driver
- Lopik
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
- lubec
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Tak som konečne kúpil novú baterku: Akuma 72Ah, 680A. Silnejšiu s výškou 175mm nerobia. Dúfam, že budem mať aspoň 5 rokov pokoj 

Ford Focus hatchback 1,8TDDi GHIA, 110+PS, 243+Nm, 12/2000, lightning blue, MOMO S-five black 17", H&R TwinTube-40-70mm, K&N, Alpine IVA-D511RB, chrom, airbrush...
FOTOGALÉRIA
Ford Transit 350L MR FWD Trend,2.2TDCi 140PS 350Nm,r.2013,frozen white
FOTOGALÉRIA
Ford Transit 350L MR FWD Trend,2.2TDCi 140PS 350Nm,r.2013,frozen white
- pelen
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
- Lopik
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
- pelen
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
- Lopik
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
- Mysak
- Nováček
Alternátor
Ahoj focusáci,
tak jsem již dlouho poslouchal pískání od motoru vždy tak 3min a bylo ticho, tak jsem si říkal, že asi ložiska na altíku protože mám rozvody, kladky, pumpu novou a dnes mě to nedalo a kuchl jsem ho ven. Altík jsem rozdělal a ložiska jsou suché, ale nepískají. Možná pískají jen při zatížení řemenem. Zrovna jsem koukal na uhlíky a mají tak 9mm, což 5mm je už na výměnu, ale snímací kroužek na uhlíky byl vydřený jako ...Volal jsem do Forda a tam mě řekli, že se ND neprodávají, jen prý buď nový za 14tis nebo výměnou repasovaný za 4tis. Nakonec jsem skončil u známého autoelektrikáře a ten si zjistil jestli jeho dodavatel dodává snímací kroužky na altík Magneti Mareli a on že jo. Tak mě to prý předělá ty kroužky i zrovna uhlíky a ložiska a vynde mě to celé do 1500,-No není to lepší než za 4tis výměnou a ani nevím co tam dají nového? Doufám, že mě neodejde třeba regulátor, to by stálo asi zase nějakou kačku. Tady jsem se dočetl, že když mám pokles napětí, tak to bude asi regler. Je zajímavé, že když jedu ráno po tmě a mám vše možné zapnuté, tak když mám volnoběh vidím na silnici jak mě světla pozhjasínají. To se mě děje ikdyž mám otáčky tak kolem 3tis. Doufám, že to nebude regler nebo mě z toho mr... Doufám až to bude zítra opravené a namontuji to, tak to nebude zase pískat. To už by byla poslední možnost servo. Dnes jsem za něho vzal a je tam axiální vůle, tak 2mm. doufám, že to nebude tím
Čau
Myšák
tak jsem již dlouho poslouchal pískání od motoru vždy tak 3min a bylo ticho, tak jsem si říkal, že asi ložiska na altíku protože mám rozvody, kladky, pumpu novou a dnes mě to nedalo a kuchl jsem ho ven. Altík jsem rozdělal a ložiska jsou suché, ale nepískají. Možná pískají jen při zatížení řemenem. Zrovna jsem koukal na uhlíky a mají tak 9mm, což 5mm je už na výměnu, ale snímací kroužek na uhlíky byl vydřený jako ...Volal jsem do Forda a tam mě řekli, že se ND neprodávají, jen prý buď nový za 14tis nebo výměnou repasovaný za 4tis. Nakonec jsem skončil u známého autoelektrikáře a ten si zjistil jestli jeho dodavatel dodává snímací kroužky na altík Magneti Mareli a on že jo. Tak mě to prý předělá ty kroužky i zrovna uhlíky a ložiska a vynde mě to celé do 1500,-No není to lepší než za 4tis výměnou a ani nevím co tam dají nového? Doufám, že mě neodejde třeba regulátor, to by stálo asi zase nějakou kačku. Tady jsem se dočetl, že když mám pokles napětí, tak to bude asi regler. Je zajímavé, že když jedu ráno po tmě a mám vše možné zapnuté, tak když mám volnoběh vidím na silnici jak mě světla pozhjasínají. To se mě děje ikdyž mám otáčky tak kolem 3tis. Doufám, že to nebude regler nebo mě z toho mr... Doufám až to bude zítra opravené a namontuji to, tak to nebude zase pískat. To už by byla poslední možnost servo. Dnes jsem za něho vzal a je tam axiální vůle, tak 2mm. doufám, že to nebude tím

Čau
Myšák