Žádný ježdění 210, ani 120

No jo my jsme zvyklý je brát sebou páč to teď s hlídáním není úplně veselý a já jsem rád za každou chvilku s nimi protože jsem teď hrozně rozlítaný. Holky už mají za sebou asi 11 srazů což na to že jsou malé 4 roky není zase tak málo.Uřvanej píše:Poslušně hlásím že dětí jsem se úspěšně zbavil.....chápu že to zní dost bizzarně
frantik.17 píše:Ja mám i webkuna notasu......takže moje vybavenost činí navi, foto, noťas s webkou ale bez internetu....
to Junior: ..jenom taková malá organizační, jak bude probíhat spanilka, jelikož Uřvanej má ve zvyku jezdit, když se jede ve skupině, 210 i po praze mezi autama,(viz pražský sraz) neee, ale fotky a táák....jestly se pojede normoš rovnou tam, neboo po cestě když se najde nějakej čupr plácek na focení nebo nějaká listnatá alejka...víš jak to myslím...![]()
..to víte, požitkář....
nebo 4 lůžáka..uvidímeHonza89 píše:Tak já udělam ještě trochu bordel.... pojede se mnou "přítelkyně" Sandra.... čili počítejte s osobou navíc. Se Štefanem jsme se shodli, že pokud to Uřvanýmu nebude vadit, bydlel by s nim Wolfie ( v pátek) a Sandra se mnou....
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 hostů