nu páni děláte mi radost, tak se mi to líbí
pouze předběžné info, v pátek bych to viděl oficiální zahájení asi až mezi 7-8večer, páč počítám že se tam budeme slejzat jak švábi na pívo, navíc někteří z nás budou ještě bůhvídokdy pracovat.
Jinak příjezd na místo nechám na Vás(ještě se raději přeptám aby majitelé potvrdili že nás budou čekat a od kolika),každopádně bych tam rád byl hned od začátku já, případně se zkusím dohodnout se strejdou ředitelem Bobanem
Sobota: budíček 5:30, rozcvička 5:40, snídaně v 6:30-6:38 kdo nestihne nemá nárok, v 6:55 odchod z hlavního tábora ...........
zkrátka a dobře na cca 11:00 je domluvená Lipnice(prohlídka zámku domluvená panem ředitelem) a v cca 14:00 prohlídka pívovaru Rebel Havl.Brod (v místě se pravděpodobně i naobědujeme) no a potom všem se vrátíme zpátky do hlavního tábora a pokračujeme v pátečním programu na baru...(horký a hořký čaj, nealko grog, piškoty, suchary,a pro otrlé po prokázání plnoletosti budou aj RUMové pralinky - ovšem kdo se přejí,nebo opije a bude blejt tak šúruje celej barák

)
No prostě doražte
Váš předseda pivního výboru Junior