Ford Focus and Boys
- Drobek
- Junior
Re: Ford Focus and Boys
tak tohle je drobek focen na letošní barumce
byl 
Focus 1,6 16v 74Kw 10/98

Je: Focus 1,6 16V 77Kw 2011

Focus 1,6 16v 74Kw 10/98

Je: Focus 1,6 16V 77Kw 2011
- kasi
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Drobek myslím že jsi Drobek mimo tema 

je Ford Focus 1.8L Zetec-E EFI r.v.00,Sedan,Pacific Green Metallic,Ghia
byl Ford Focus 1.8L Endura TDdi r.v.99,Hatchback,Moondust Silver Metallic,Ghia

-
- Zkušený
Třeba bude nějaké pokračování 

FORD FOCUS 2,0 l, 3dv., 99, moondust silver
FORD FIESTA 1,25 l 5dv.99 blue metla
FORD FIESTA 1,25 l 5dv.99 blue metla
- kasi
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
se moc nesmějCulex42 píše:))))))))

je Ford Focus 1.8L Zetec-E EFI r.v.00,Sedan,Pacific Green Metallic,Ghia

-
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
- misoo
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
no ty vole... no nic TJ, kazdy mame iny vkus a chute...
:o)))))))))
:o)))))))))
-
- Test driver
Doteraz som si myslel p.zakladatel vlakna,ze ma uz u teba nemozes prekvapit nic a zakladanie prispevkov ti nejde,ale tu si v plnej parade a na plne gule zabodoval a ukazal sa,co si zac.
A som rad podla reakcii,ze nezdielam tento nazor sam

A som rad podla reakcii,ze nezdielam tento nazor sam

hm, asi to sem fakt nepatri, ale tvoja jesitnost je priam do oci bijuca. vsade tvrdis, ako si rad, ze niekto ma iny nazor a ze to beries. ale ked sa raz ozvem a dovolim si prezentovat iny nazor, tak odvtedy som zly. a nech napisem do akehokolvek vlakna, vzdy si najdes zamienku, aby si mohol do mna bezdovodne rypnut.
preco si myslis, ze mi nejde zakladanie vlakien? to je co zase za <>-vina ??
uz sem len nezabudni spomenut moje oranzove pruhy a bude vsetko ako ma byt...
toto je ukazka tvoje absolutnej netolerancie. a ak to chces riesit, mozeme. ja nie som homosexual, ale povedal som si, vsade rypes, OK, tak (podla vzoru p. Kotlebu) teraz si to vyskusame. a vysledok je tu. som zly, neschopny, som buzerant (?? !!) to ma byt nestranny postoj administratora ? prepac, aj keby som hned bol, tak teba je do toho velke gulove, s prepacenim a svoje komentare si mozes nechat akurat tak pre seba. v opacnom pripade laskovo zadaj do registracnych podmienok pre toto forum, ze je cisto a vyhradne sukromne a ze sem mozu iba muzi a iba heterosexuali.
a uz prestan konecne rypat stale dokola a rob to co mas. moje zle vlakna vidis, ale ku svojim chybam sa nevyjadris, ani ked si na ne upozorneny.
preco si myslis, ze mi nejde zakladanie vlakien? to je co zase za <>-vina ??
uz sem len nezabudni spomenut moje oranzove pruhy a bude vsetko ako ma byt...
toto je ukazka tvoje absolutnej netolerancie. a ak to chces riesit, mozeme. ja nie som homosexual, ale povedal som si, vsade rypes, OK, tak (podla vzoru p. Kotlebu) teraz si to vyskusame. a vysledok je tu. som zly, neschopny, som buzerant (?? !!) to ma byt nestranny postoj administratora ? prepac, aj keby som hned bol, tak teba je do toho velke gulove, s prepacenim a svoje komentare si mozes nechat akurat tak pre seba. v opacnom pripade laskovo zadaj do registracnych podmienok pre toto forum, ze je cisto a vyhradne sukromne a ze sem mozu iba muzi a iba heterosexuali.
a uz prestan konecne rypat stale dokola a rob to co mas. moje zle vlakna vidis, ale ku svojim chybam sa nevyjadris, ani ked si na ne upozorneny.
Naposledy upravil(a) Culex42 dne 18.09.2009 13:24, celkem upraveno 1 x.
alebo tu mozeme dalej vsetci byt v uzavretej komunite navzajom sa potlapkavat po pleciach aki sme .urv. dobri a pritom budeme vsetci na <>... hlavne aby si len nikto nedovolil povedat iny nazor. vsetci musia suhlasit. pozri sa na KH. ma iny nazor, OK a donekonecna sa budes do neho pustat s rovnakou mierou arogancie a ironie.
-
- Test driver
Neviem,preco sa prudis.Ved som len napisal nazor a aj keby si bol gay,tak to nieje dovod na odsudzovanie a si tu vitany bez ohladu rasy,vyznania a sexualnej orientacie.
Tak sa ukludni,lebo sa vztekas a urazas ako ozajstny gay,ktory bol prave prezradeny.

Tak sa ukludni,lebo sa vztekas a urazas ako ozajstny gay,ktory bol prave prezradeny.

-
- Test driver
Hovori sa tomu...Topiaci sa slamky chyta
Nemusis vytahovat KH.Mame sa v podstate radi,ze Killy,akurat sa v niektorych veciach nezhodneme,ale to je v poho.Komunikovat s nim cez forum aj osobne problem vsak nemam.
S tebou?Ani uz neviem,co napisat.... :mrgreen:jaaa,zabudol som na tvoje pruhy/ale na tvoje zelanie/

Nemusis vytahovat KH.Mame sa v podstate radi,ze Killy,akurat sa v niektorych veciach nezhodneme,ale to je v poho.Komunikovat s nim cez forum aj osobne problem vsak nemam.

S tebou?Ani uz neviem,co napisat.... :mrgreen:jaaa,zabudol som na tvoje pruhy/ale na tvoje zelanie/

- vcedula
- .
ocividne sa mate radi, chlapi. Serte na to, naco sa podpichujete.
Ford Focus II 2.5T Duratec ST 166kW/320 Nm Electric Orange
bol: Ford Focus II 2.0 Duratec 110 kW/194 Nm Panther Black + 60mm throttle body
bol: Ford Focus II 2.0 Duratec 110 kW/194 Nm Panther Black + 60mm throttle body
ja uz len tolko: maj pocit ze si vyhral. verim, ze skutocne sudni ludia si z tejto vymeny svoj obraz spravia. svoj nazor nikomu nevnucujem, kludne s nim zostanem jediny. ale prosim ta, ked uz nic ine, skus si aspon obcas po sebe precitat, co napises, aby si vedel, co vobec hovoris, lebo obcas ides uplne z cesty so snahou o falosny nadhlad, nasilu podporeny smajlikom... (PS, ja si po sebe vzdy precitam, co napisem)zirafak píše:Hovori sa tomu...Topiaci sa slamky chyta![]()
![]()
na tuto temu som skoncil. a na dalsie invektivy uz reagovat nebudem.