OK, stěna sice nikde není, ale dneska večer to zkusím na vrata od garáže No a budu muset zajet někam do servisu, aby mi seřídili světla, jelikož jsem je obě vydělával ven a budou rozhozené.
Měl jsem jedno světlo tak a druhé tak, ale nenapadlo mě udělat fotku. Nárožné to je, nechce se mi zase sundávat celé světlo a už mám i ty ballasty stáhnuté páskama, takže nic no, až nějaká výbojka odejde, tak to udělám.
Ne, jenom tu krytku (je potřeba do ní vyvrtat díru) jako při výměně žárovky...ale je potřeba vytáhnout celé světlo kvůli přístupu.
2 kota: časem asi AE s čočkou. Dneska ráno jsem v 5/30 jel do práce, čili ještě tma a super viditelnost. Nikdo na mě zatím neblikal, potkal jsem i 2 policejní hlídky a taky nic...uff (nezastavili mě). Přikládám i foto jak to svítí. No a pokus o vyfocení výbojky
..máš to docela vysoko zrovna včera jsem jel za focusem s hid sadou, svítil mi na anténu na střeše......myslel jsem že vyzkočim z auta a světla mu prokopnu, jel zamnou 45 minut....
..Ale jinak furt lepčí než klasic hidovka za devět kilek....
ST340 by DreamScience( 343PS 242kW 547Nm ) EX: Mondeo Mk4 Titanium S
vysoko? Mám to kolečkem stáhnuté na 1,5 Dneska pojedu někam na optiku, ať mi to poštelují Ale jak říkám, zatím na mě nikdo neblikal a mi ty světla neprokopneš, že ne ?!
Kluci, jak daleko mám stát od zdi, až to budu fotit? aby to bylo tak, jak chcete aby to bylo...
Slyšel jsem,že pokud dám HID do parabol,tak mi za čas zčernají...U nás v ulici parkuje roštěnka s pažoutem s HID a má krycí plast takovej našedlej...A i jsem viděl na netu,že se po čase má čistit i čička.Taky má na sobě nějakej povlak...Jak to tedy je?
Ford Mondeo combi 2.2TDCi Ghia 8/2005
Řízení je radost,FORD je řízení!
Je to možné, třeba do EA se HID nedávají, protože zčernají a prodejce neuznává reklamaci. Co se týče teploty, tak jsem dneska po cestě do práce (15km) zkoušel trplotu světlometu a byl normální. H7 ky hřály více.