Já mám obrácený problem,chci aby byl aktivní,ale nemám v autě BT modul a tak se můžu snažit jak chci,ale stejně prd,jen ho zapnu,chvíly dělá že je přítomen a po prvním otočením klíčku zmízí.

...funguje to len ked je mobil v pevnej sade medzi sedackami...
 ...funguje to len ked je mobil v pevnej sade medzi sedackami...
 A to si tam čteš sms nebo si listuješ v adresáři,takže vidíš kdo volá?
 A to si tam čteš sms nebo si listuješ v adresáři,takže vidíš kdo volá?

lebo pevná HF je na nejaku staru nokiu, ja pouzivam len BT. ale ked sme mali zraz v  sklipku, tak sa tam stavoval aj Petr z Kolína, myslim ze zatial stale tu ani nie je regnuty, a on pouzival stary Siemens mobil, ktory pasoval do pevnej HF, akurat ho musel trocha zbrusit aby tam vosiel na delku
 lebo pevná HF je na nejaku staru nokiu, ja pouzivam len BT. ale ked sme mali zraz v  sklipku, tak sa tam stavoval aj Petr z Kolína, myslim ze zatial stale tu ani nie je regnuty, a on pouzival stary Siemens mobil, ktory pasoval do pevnej HF, akurat ho musel trocha zbrusit aby tam vosiel na delku  , takze tam sme to videli ze to takto funguje... bohuzial cez BT tieto funkcie nie su podporovane....
 , takze tam sme to videli ze to takto funguje... bohuzial cez BT tieto funkcie nie su podporovane....
 , tak jsem po zpárování telefonu Nokia 6300 přes BT mohl listovat telefonním seznamem na displeji Densa, docela mě to překvapilo, stejně tak, když mi volal brácha a jeho jméno jako volajícího se taky objevilo na displeji Densa.
 , tak jsem po zpárování telefonu Nokia 6300 přes BT mohl listovat telefonním seznamem na displeji Densa, docela mě to překvapilo, stejně tak, když mi volal brácha a jeho jméno jako volajícího se taky objevilo na displeji Densa.

Cuba píše:no když mělo moje Denso dobrou chvilku a fungovalo, tak jsem po zpárování telefonu Nokia 6300 přes BT mohl listovat telefonním seznamem na displeji Densa, docela mě to překvapilo, stejně tak, když mi volal brácha a jeho jméno jako volajícího se taky objevilo na displeji Densa.

hmm kubasi tak to je potom skvele, ale ja som nenasiel telefon s ktorym by to sloCuba píše:no když mělo moje Denso dobrou chvilku a fungovalo, tak jsem po zpárování telefonu Nokia 6300 přes BT mohl listovat telefonním seznamem na displeji Densa, docela mě to překvapilo, stejně tak, když mi volal brácha a jeho jméno jako volajícího se taky objevilo na displeji Densa.
 a to som skusal rozne nokie, SEcka, LG, dokonca ani s Urvaneho N95 to neslo
 a to som skusal rozne nokie, SEcka, LG, dokonca ani s Urvaneho N95 to neslo  ...tak som usudil ze to cez BT nejde.... ak je opak pravdou tak si sypem popol na hlavu
 ...tak som usudil ze to cez BT nejde.... ak je opak pravdou tak si sypem popol na hlavu    ...
  ...

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti