Pred 2mi mesiacmi som kupil Fofika..
take detaily ako zoslahane gumy trosku blba geometria som neriesil - gumy vymenene, geometria spravena
- po ceste domov som pocul slabe hvizdanie ale iba na 4ke (turbo

- po nejakom case som si vsimol, ze po vyslapnuti spojky je zvuk ovela tichsi, nerapoce - vyzeralo to na vylietane spojkove lozisko popr. zotrvak (podla zopar odhadov)
- pri skusani co to da mi pri 180tke vyskocila rychlost (otacky vyleteli k 4500)
- po dalsich cca. 400 km zacalo daco piskat od kolies - koleso dolu namazane klby, manzety ok, poloos ok.
- skusobna jazda - piska.. z beznadeje nas napadlo pozret olej v prevodovke a v tom nas skoro prekotilo.. bolo tam max 1 - 2 deci z 1.9 litra!!!!!

po naliati original ford oleja je auto tichucke, problem s rapotom bez vymacknutej spojky prestal, vyskakovanie 5tky som este nevyskusal. Aj ked po cca 20 km bolo pocut dunivy zvuk z pravej strany pri rozvodoch, potom nieco cuklo a je to znovu ticho som s fofikom spokojny..
Pred doliatim oleja po zapnuti budikov (pred startom) bolo vzdy pocut bzucanie - cerpadlo? po naliati uz nie - je to dobre alebo zle?
+ zopar dalsich problemikov ktore bych rad rozdiskutoval na zraze v banovciach..