Včera jsem před vložením DVD s aktuálními mapami 2008/9 (thanks to jama
 ), provedl update software doufajíce, že se problém tímto spraví, ale furt nic, pořád se to nechytá na první zapnutí. Po naskočení vše funguje perfektně, rádio, navigace. Sice mi po update přestalo fungovat Bluetooth, ale řešení je popsáno o pár stránek dříve.
), provedl update software doufajíce, že se problém tímto spraví, ale furt nic, pořád se to nechytá na první zapnutí. Po naskočení vše funguje perfektně, rádio, navigace. Sice mi po update přestalo fungovat Bluetooth, ale řešení je popsáno o pár stránek dříve.Předpokládám, že budu muset navštívit Forda (umí to někdo v Brně, když se Denso u nás údajně oficiálně neprodávalo? Mám vazbu jen na CARent v Juliánově), aby mi přehráli operační SW, nebo jak se to jmenuje.
Předem dík za vaše rady nebo tipy.

Naštěstí jsem v jednom servisu s radou vyhodit denso dostal i lepší radu ať jedu do jiné firmy a tam zjistili, že byl pouze uvnitř uvolněný drátek, který stačilo zastrčit do konektoru. Oprava 7 nebo 8 stovek...
  Naštěstí jsem v jednom servisu s radou vyhodit denso dostal i lepší radu ať jedu do jiné firmy a tam zjistili, že byl pouze uvnitř uvolněný drátek, který stačilo zastrčit do konektoru. Oprava 7 nebo 8 stovek... 

, od toho je fórum Fordeveru. Já tam hodil link jen proto, že na Mondijé nemám v zásobě hezký fotky
 , od toho je fórum Fordeveru. Já tam hodil link jen proto, že na Mondijé nemám v zásobě hezký fotky   .
 .