myslím, že jsme už jeden konec světa přežili v roce 1999 kdy se měnil letopočet...
Jo a ti Mayové - oni prý neuměli do víc počítat než do těch 2012 proto jejich kalendář dál nepokračuje
Tak já se taky zapojím,jestli že bude konec světa,tak před tím koncem si půčím co nejvíce peněz a fakt bych se úplně strašně zadlužil...a ty peníze co nejvíc užil(koupil auto,dovolený...atd) a když by to přišlo tak už by nikdo žádný půjčky neřešil ale co kdyby konec světa nebyl...? tak to bych byl pěkně v prd...
Kdo to takhle uděláte
Ford Focus 1.8 16v Hatchback metal zelená VITRO r.v.duben 2003
Ford Mondeo ST220
no zaujimavo sa to tu rozbehlo........ No o vojne v roku 2013 som nepocul........ No podla mna je to blud ze v roku 2012 ma byt off. Ved sa vravelo az o niekolko stoviek rokov heheh. No podla mna nemaju o com pisat vymyslaju hluposti... Casom koniec samozrejme ze prijde... Ved ani slnko tu nie je naveky... To tiez pomaly chladne az vyhasne...... A ako je to myslene s tou osou??? Ze Zem sa vyosi? Ved aj tak je Zem naklonena a neverim tomu zeby sa stalo to, že tam kde je pust bude voda a kde je voda bude suš......
3.5.2004, 1,8TDCi 85kw, HatchBack, Moondust met., LED vzadu, Angel eyes vpredu, climatronic, PC, 4*airbag old fofo new fofo
to je normálka, voda z moře vyteče nahoru na kopce a dole bude sucho. Jen tak se otočej póly a vyosí se celá země, to se stane ani nevíš jak
Jsem tu jeden z nejmladších, ale už jsem tak 4 konce světa zažil, ten poslední tuším 6.6.2006, prý při těch třech šestkách přijde Satan, ale kde nic, tu nic. Já jsem jen rád, že mě neupálili hned jak jsem se narodil, bylo to 6.6.1986 a byl by fakt pech kdyby se toho někdo chytnul