Hawku jak jste ji tam dostali ? To by Břéťa nezvládl ani kdyby byl kaskadér.

Tak nějakJasio píše:Zbožňuje tě jenom jako jídlo. Ten vztah máte oba silně nevývažený.

Takhle nějak tě alexino vidí tvůj miláček . A prý mazel....kdo pro koho?
 Takhle nějak tě alexino vidí tvůj miláček . A prý mazel....kdo pro koho?   

Pro pavouky a podobné tvory není v mém srdci místo,já radši psa.Tím mám ale na mysli PSA,takový ty typy proti kapesním zlodějům taky moc nemusím,takže něco okolo vlčáka,dobrmana a pod.Ale taky mi zase nejsou příjemný uslintaný buldoci,no ale každej máme jinej vkus.A jako domácího mazlíčka určitě kočku,už pro její hrdou,ale přítulnou povahu.A propo,teď máme doma dvě super kočičky a na zahradě se nám prohání dobrman,bohužel už je to na třičtvrtě slepej dědeček.Ale je zato neuvěřitelně hodnej a samozřejmě taky mazel
 Pro pavouky a podobné tvory není v mém srdci místo,já radši psa.Tím mám ale na mysli PSA,takový ty typy proti kapesním zlodějům taky moc nemusím,takže něco okolo vlčáka,dobrmana a pod.Ale taky mi zase nejsou příjemný uslintaný buldoci,no ale každej máme jinej vkus.A jako domácího mazlíčka určitě kočku,už pro její hrdou,ale přítulnou povahu.A propo,teď máme doma dvě super kočičky a na zahradě se nám prohání dobrman,bohužel už je to na třičtvrtě slepej dědeček.Ale je zato neuvěřitelně hodnej a samozřejmě taky mazel  

. Jeste se mi hrozne libi ruzne jesterky, agamy a spol
 . Jeste se mi hrozne libi ruzne jesterky, agamy a spol

to snad není pravda
 to snad není pravda 

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Semrush [Bot] a 2 hosti