mam za sebou prvy zazitok s policajtmi, co sa tyka svetiel.
Vysli z bocnej ulicky a zaradili sa za mna, tym padom videli, ze mi nesvietia zadne svetla. Zavesili sa za mna a sledovali ma az domov, kym som zaparkoval

Vtedy si uz museli vsimnut, ze predne svetla svietili, lebo som cuval a videli ma tym padom aj spredu. Vystupil som a policajt sa ma cez okno hned pytal, ci som svietil celu cestu. Ja ze ano. On, ze zadne mi nesvietili. Povedal som mu, ze viem, ze to tak mam naschval, ked je tma, alebo vojdem do tunela, proste ked je malo svetla, ze sa mi zaznu automaticky aj zadne. Mam to nastavene ako svetla denneho svietenia. On stale, ze musim svietit vsetkymi od 15.11. Ja som mu na to, ze musim svietit prednymi a aj som svietil, ze mu ukazem, ako to funguje. Som sa ho opytal, ako riesia situaciu, ked ma nejake auto vpredu len ledkovy pas a vzadu tiez nesvieti. Povedal, ze to su ine svetla, ja mu na to, ze moje funguju v tom istom rezime, ako svetla denneho svietenia.
V tom vysla z auta aj zena s malou dcerkou, ze ona uz ide domov.
Som jej na to povedal, ze idem aj ja, ze nemam kluce. Policajtom sa to stale nezdalo, ale uz sa im asi nechcelo hadat a tak sme sa rozlucili.
Asi si este raz precitam a rovno aj vytlacim ten paragraf zakona (a necham to v aute), kde sa o tom hovori, lebo uz ma nenapadali ine argumenty