Cena geometrie se pohybuje kolem 500-600 kč,- jinak for má v podstatě nulovou sbíhavost. V případě že je lehce rozhozená "a ford na ní malinko trpí" začnou se hlavně sjíždět vnitřní hrany pneumatik, Což se projeví i nepříjemným hučením.
Cena geometrie se pohybuje kolem 500-600 kč,- jinak for má v podstatě nulovou sbíhavost. V případě že je lehce rozhozená "a ford na ní malinko trpí" začnou se hlavně sjíždět vnitřní hrany pneumatik, Což se projeví i nepříjemným hučením.[/quote]marnovo1 píše:Všecny kola byly zkontrolovány a vyvážení bylo v pořádku.Na kolik cca vyjde ta geometrie?
Takže na geometrii potvrzena sbíhavost přední nápravy.I se seřízením mě to stálo 500 Kč.Tak věřím, že teď to budu už mít v pořádku.tonmen píše:Po výměně pneumatik jsem taky zjistil, že vnitřní strany na přední nápravě jsou mnohem více sjeté.No nic, nechám si taktéž udělat geometrii a uvidíme jaký bude výsledek.Jisté je, že příliš velký hluk, který jsem ve voze slyšel byl jednoznačně z toho důvodu. Na nových pneu, krásný klídek.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 hosti