Jj,zdáse že jo.Mě osobně to zajišťoval zewl.Compressor píše:To máte všichni od Sokoldy tenhle?
http://e-xenony.cz/?p=productsMore&iPro ... ED-Displej
Parkovací systém
- mirin
- Zkušený
Re: Parkovací systém
Naposledy upravil(a) mirin dne 16.10.2008 20:32, celkem upraveno 1 x.
- zewl
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Compre: precti si par stran dozadu a vse ti bude jasne 

- Compressor
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Zewl:Tak já jdu listovat stránkama 

- zewl
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Compre: trosku pomuzu, staci zacit odtud 

- Compressor
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Zewl:Díky moc,už jsem mu napsal,tak uvidíme.
- Compressor
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Zewl:Ještě jednou díky za odkaz na Sokoldu.Parkovací systém už by měl být na cestě 

- zewl
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
- hide
- Pokročilý
Tak jsem dal taky parkovací senzory RS 620E a absolutní spokojenost. Hlavně manželka díky tomu včera nesejmula klepač na koberce. 

- stana1
- Nováček
Tak už mám parkovací asistent na autě.Super věcička.Objednal jsem ho u Sokoldy,dělal jsem to podle návodu od zewla,návod jsem stáhnul tady na str.16.Všechno šlo jak po másle jen jsem ještě ztlumil ten pípák,protože opravdu dost řval.Udělal jsem to tak,že jsem odstranil oboustrannou pásku ze zobrazovací jednotky pod kterou jsou dva šroubky a otevřel jsem to,na pípák vedou dva drátky(černý a modrý),ten modrý jsem odletoval pájkou a připájel jsem mezi pípák a ten přívod rezistor o odporu 220 ohmů.Síla pípání se snížila tak o polovinu.
Díky všem kteří se tady dělí o své zkušenosti s FOFO a hlavně výše jmenovaným.Díky kluci.

Díky všem kteří se tady dělí o své zkušenosti s FOFO a hlavně výše jmenovaným.Díky kluci.
Naposledy upravil(a) stana1 dne 14.11.2008 21:09, celkem upraveno 1 x.
Ford Focus kombi 1.6 16V GHIA r.v. 99

- Kóťa
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Tak investice se už začíná vracethide píše:Tak jsem dal taky parkovací senzory RS 620E a absolutní spokojenost. Hlavně manželka díky tomu včera nesejmula klepač na koberce.

- zewl
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
- Compressor
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Taky musím to pípání nějak ubrat.Teď to mám nejspíš v modu pro nahluchlé důchodce.Chtělo by to něco pro normálně slyšícího člověka. 
Jinak montáž proběhla podle Zewlova návodu a nebyl v ničem problém.Jen tak dále s návodama

Jinak montáž proběhla podle Zewlova návodu a nebyl v ničem problém.Jen tak dále s návodama

-
- Nováček
Čágo.
Já si teď namontoval taky ale nemám to originál.Je to z oktávie a prušvih mám v tom že mě to taky pípá větinou.Čidla fungují na ultrazvuku.Oktávie má zadek víš než fokus a já je tam namontoval aniž by jsem si to uvědomil.Teď taky nevím co s tím,protože už mám i nárazník nastříkaný.Jediné co mě napádá je naklopit a nebo spodní část přelepit aby nezabírali spodek.Budu to muset taky vyzkoušet a když bude úspěch tak Ti dám vědět.
Já si teď namontoval taky ale nemám to originál.Je to z oktávie a prušvih mám v tom že mě to taky pípá větinou.Čidla fungují na ultrazvuku.Oktávie má zadek víš než fokus a já je tam namontoval aniž by jsem si to uvědomil.Teď taky nevím co s tím,protože už mám i nárazník nastříkaný.Jediné co mě napádá je naklopit a nebo spodní část přelepit aby nezabírali spodek.Budu to muset taky vyzkoušet a když bude úspěch tak Ti dám vědět.
- Kóťa
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Tomu moc nerozumím,ale podle mě je jedno kde to máš.Resp.jak vysoko nad vozovkou.Nejdůležitější aspekt je ten,aby čidla byla namontována tak,aby se zemí svírala úhel 90 stupňů.Tj.aby byla kolmo k zemi.Nesmí čumět ani víc do vzduchu a ani víc do země což je asi Tvůj případ,ne?h.krakonos píše:prušvih mám v tom že mě to taky pípá větinou.
- forbes
- Pokročilý
jestli je mas z A4 tak ty domecky jak jsou v nich ty cidla mas dany obracene,ja je mam na auti a zadnej problema jsou dany dost nizkoh.krakonos píše:Čágo.