Schéma el. ovladání okna řidiče
- KASHA
- Pokročilý
Schéma el. ovladání okna řidiče
Ahojky mám dotaz, potentovalo se mi el. ovládání okna u řidiče. Jak zmáčknu čudlík, tak to jenom rachotí a okno nic. Tak sem sundal tapec, a vomrk to zblízka a vypadá to, jakoby by bylo lanko z toho motorku vyvlečený a lítá při sepnutí sem a tam a nenamotává se asi tak jak má. Potřeboval bych někde sehnat schéma něbo něco podobnýho (není to v knize jak nato, to sem se už díval), jak to lanko má být na kladkách a motorku natažený a jak se případně demontuje okno tak abych to mohl spravit. Díky za případné odpovědi.
FORD FOCUS C-MAX, 2,0 TDci, r.v. 2006, titanová šedá, Kola hnusný plechový 16ky od JUNIORA
), GHIA...kůže, navi...bla bla bla

-
- Nováček
Re: Schéma el. ovladání okna řidiče
Ahoj dá se to opravit i doma na koleně,ale všemá své ALE.Nejlepší je to celé opatrně vymontovat na stole to smontovat(tzv.namotat lanko a namazat) a strčit to zpět.To za předpokladu ,že není nic utržené či prasklé.A to nej nakonec jestliže si to nikdy nedělal je lepší to sfouknout naráz.Člověk zapomíná.V servisech mění celý mechnismus i s motorkem za nový staré vyhazují někdy se tam dají sehnat.Přeji hodně úspěchů.
- JaLoMe
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
Tak já bych otevřel druhou stranu a podle ní bych to dal dohromady.
- KASHA
- Pokročilý
už sem se do toho dal a zjistil sem, že se ulomila jedna nožka toho pojezdu, která je plastová, takže naprd, asi budu muset sehnat celou mechaniku ovládání okna, motorek je o.k. Nevíte o nějakým vrakáči kolem vyškova, kde bych to sehnal, v holubicích na BIG vrakáči eurovrak, to nemají, hlavně že tam maj jinak asi milion věcí 

FORD FOCUS C-MAX, 2,0 TDci, r.v. 2006, titanová šedá, Kola hnusný plechový 16ky od JUNIORA

- JaLoMe
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
No jo, to je tak vždy, co hledáš tak jako naschval není.
- KASHA
- Pokročilý
No říkal mi tam, ž emá jenom na focuse od r. 2002 a to že už má dojezdy ebo co, tak nevím, jestli byto šlo namotovat na mojí 2000