Než něco podomácky seřizovat ,tak to radši obětuji cca 100kč a zajedu do servisu a bude to v pohodě.Světla i mlhovky (správně seřízený) jsou základ bezpečné jízdy v noci a v mlze.Simi píše:Dík za radu ale vůbec nechápu co mám udělat.Nejspíš to dám kámošovi do servisu a bude pokoj
mlhovky
-
Wolf2
Re: mlhovky
- Šimi
- Junior

díky. to už chápu. Snad se mi to podaří. Když ne tak potkám ten servis
Ford Grand C-MAX 1,5 Ecoboost - benzin
- staroch
- Zkušený

- Kontaktovat uživatele:
Ty mlhovky nejsou tak hrozné - jde jen o výšku a to změříš, ale tlumené bych určitě nechal na servisu.Wolf2 píše:Než něco podomácky seřizovat ,tak to radši obětuji cca 100kč a zajedu do servisu a bude to v pohodě.Světla i mlhovky (správně seřízený) jsou základ bezpečné jízdy v noci a v mlze.Simi píše:Dík za radu ale vůbec nechápu co mám udělat.Nejspíš to dám kámošovi do servisu a bude pokoj
![]()
![]()
FOFO TDDi 1,8 66kw 2001+facelift. fotoweb:https://www.foto-michalek.blog.cz

Život je jen krátký odraz měsíce na kapce vody padající ze zobáku letícího vodního ptáka.

Život je jen krátký odraz měsíce na kapce vody padající ze zobáku letícího vodního ptáka.
-
losfocusos
- Junior

mlhovky
je konektor od mlhovek stejnej pred i po FL??
- staroch
- Zkušený

- Kontaktovat uživatele:
Asi jo. Sice jsem ty staré ještě neměřil, ale máme jen jednu kabeláž, tak asi je na oba typy.

- zewl
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
- motorik
- Nováček

Re: predpriprava
Nie som si isty. vcera som daval auto mechanikovy zaoberajucemu sa len fordami. opravoval mi strelene airbagy a ked uz tam auto bolo tak som mu povedal nech dorobí hmlovky (FF 10/2002 1,4comfort dovoz z rakuska.) povedal ze predpriprava tam nie je. tak co potom.Bill98 píše:Já jsem myslel ze taky nemam pripravu, proste pod autem jsem nic nevidel. V autor. servisu Ford mi vsak jeden mechanik rekl, ze si nepamatuje, ze by snad videl nejakyho fokuse bez pripravy. A mel pravdu. Pripravu jsem mel. Respektive vlastne ani ti nevimAle proste mi tam ty mlhy dodelali
Ford Focus 1.4 Zetec-SE 55kW Modrá Metropolis 2002 5D
-
banda
- Nováček

Mám dotaz, lze někde koupit jen víčko na přední mlhovku? Je prasklé a tudíž to špatně sedí. Ják to nesedí, tak se tam dostává voda a začíná to korodovat (to jak se dává žárovka). Zjistil jsem to náhodou. Díval jsem se na autokelly a autobenex a nenašel jsem tam, že by ty víčka prodávali.
- staroch
- Zkušený

- Kontaktovat uživatele:
Jkou máš verzi? Facelift? Z fotky je to blbě vidět.

- Bulbaj
- Nováček

-
banda
- Nováček

jojo, pred FL
- Kóťa
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
Víčko to myslíš plastovou kulatou věc,kterou přikreješ přes kontakty žárovky a pootočením zajistíš???Jestli jo,tak myslím,že u forda jako díl asi nepůjde.Zkusil bych inzeráta...I třeba mlhy s prasklym sklem se daj sehnat a z toho vzít klobouček.Nebo vrakáč....
-
banda
- Nováček

Kota, přesně to. Takže zkusím vrakáč nebo inzerát, díky.
- jamaka
- Test driver

a preco by sa nedala zohnat vo Forde? A ani nie je draha. Pochybujem ze na vrakaci ti ju niekto vyberie z dobrej hmlovky, a ak je uz hmlovka rozbita, tak krytka bude asi tiez.
3D 1,8TDCi SPORT 85kW(116PS) 2003
3D 2,0 ST170 127kW(173PS) 2002
3D 2,0 ST170 127kW(173PS) 2002
- Kóťa
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
Když jsem scháněl mlhovky na mé auto,tak jsem chtěl z elitu jen lampu a zbytek dokoupit u forda.Byly to pálky.Ale za zeptání nic nedá...Každopádně i tady na foru někdo prodával "za pár korun" trefenou mlhovku ze sněhové bariéry.měla jen prasklé sklíčko.Na vrakáči jí určitě nerozebere pokud bude schopná.Ale pokud bude focus trefenej na předek,tak tu krytku určitě vyndaj...