AAA auto Praha
- zewl
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Re: AAA auto Praha
muzem o tom mluvit, ale to je asi tak to jedine, co s tim muzem udelat
Ale na druhou stranu, treba si to tu nekdo precte a pak uz k nim auto koupit nepojede.

-
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
AAA....nemusim tuhle znacku 

- Skubi
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
tak Poláci už přišli na to, jak na ně
„Důvodem pro toto rozhodnutí (zrušení poboček v Polsku) bylo především ztrátové hospodaření divize a dále nepříznivé, vysoce pokřivené tržní podmínky silnými individuálními importy ojetých automobilů nízké kvality na polský trh, kvůli nimž by dosažení zisku polské divize bylo časově a kapitálově velmi náročné,“ stojí v tiskovém prohlášení společnosti.
více
Autobazary AAA Auto se stahují z Polska, do Ruska stále chtějí 

„Důvodem pro toto rozhodnutí (zrušení poboček v Polsku) bylo především ztrátové hospodaření divize a dále nepříznivé, vysoce pokřivené tržní podmínky silnými individuálními importy ojetých automobilů nízké kvality na polský trh, kvůli nimž by dosažení zisku polské divize bylo časově a kapitálově velmi náročné,“ stojí v tiskovém prohlášení společnosti.
více

FF kombi 1,6 74 kW sériová GHIASOC, 00/01, modrá metlaSkubi´s family car

Smyk nelze dostat jako chřipku, ten si prostě zaviníme sami !!!

Smyk nelze dostat jako chřipku, ten si prostě zaviníme sami !!!
-
- Test driver
no pozeram ,že im pšonci vytreli pr..l 

- panther7
- Test driver
Co mám známé tak s AAA spíše negativní zkušenosti

- Parťák
- Nováček
To panther7: Focus ještě není?
. Už ti zbývá jen týden.... 

- Parťák
- Nováček
Jinak co se týká Áček - měl jsem možnost si pročíst v klidu kupní smlouvu a další papíry k tomu - auto s turbem je automaticky zařazeno už do horší kategorie
. Jinak tam maj popsaný skoro všechno, co se dá, když člověk má čas si to proštudovat, tak ví, co podepisuje a je už jeho problém, když je do auta "zamilovanej" a lecos přehlídne. Samozřejmě psychonátlak při sepisování taky udělá svý
. A hlavně - neručej za stav tachometru, že by odpovídal skutečným kilometrům (to maj ošetřený čestným prohlášením od toho, kdo jim auto prodá), ale to skoro nikde. A chudák co to koupí ať se klidně soudí. Jinak tou smlouvou chlápek kupoval auto se stavem tacháče cca 133 tkm, v servisu mu zjistili, že už před 3 roky to mělo náběh 157 tkm
. Jo a na tom autě (Citrón Xsara Picasso HDI r. 2001) měli vejvar asi 25.000,- Kč.

- panther7
- Test driver
V sobotu tj. 21,6 jsme se jeli podívat celá family na nového člena jako by ji převzít, ale musí mi ještě dát fakturu, namontovat defend lock +přihlásit- tak počítám, že středa/čtvrtek bude už holka s náma a v pátek vezu dcerku na moravu k babičce(tak doufám a veřím že už v novém).Parťák píše:To panther7: Focus ještě není?. Už ti zbývá jen týden....
Už aby to bylooooooooooooooo.

-
- Test driver
S AAA mám dvě zkušenosti jak s prodejem tak koupi auta :
Hrůza a děs
Jsou to prostě samice prasete 
Hrůza a děs

- Chobby
- Junior
Do AAA jsem auto jen prodával... dali mi víc než jsem chtěl, takže proč ne.
Ale auto bych tu nikdy nekupoval - po "preferencích" všude možně, a při sledování jak se "starají" o potencionální i skutečné klienty když jsem čekal na papíry o prodeji - a že jsem čekal dost dlouho, 1,5 hod. 

Naposledy upravil(a) Chobby dne 25.06.2008 10:52, celkem upraveno 1 x.
-
- Test driver
Prodával jsem tam 405ku a davali mi za ni 4tis
po dohadování to zvedli na 7 tak jsem je poslal do hajzlu, s tím, že si to radši rozfláká o strom.
Tu samou tam prodávali za 68tis

Tu samou tam prodávali za 68tis

- Mata
- Pokročilý
Z kraje června jsme prodávali starý Daewoo Tico, mělo čerstvou technickou, nový brzdy, čepy, gumy...no pravda, trošku, dost to rezlo - no co! dva roky to může jezdit po silnici! Na můj návrh jsme jeli do áček, že to bude rychle vyřízený...fešák z áček nám nabízel 4 tisíce - jsem mu stručně řekla, že tuto cenu NEAKCEPTUJEME a vyzdvihla shora uvedené přednosti
na jeho poznámku o nalítaných bratru 180 tisících km jsem reagovala, že motor je dle prohlášení našeho mechanika OK! fešák se s omluvou vzdálil, že prý se pokusí promluvit s "manažerem"....tak asi pět minut tipuju stál za těma dveřma, kde zmizel a pak nám velkoryse nabídl 7 tisíc nebo 10 jako protihodnotu. Řekla jsem mu, že auto další nepotřebujeme, že 7 je pro nás stále neakceptovatelná a pokud to je jeho poslední nabídka, tak ať si ji nechá.
Tak jsme Tikouše dali do malýho bazaru kousek od nás a za dva dny byl za 13 tisíc prodanej.
Uf, hlavně že je to z baráku pryč.
Tak jsem si jen v praxi potvrdila to, co všude o áčkách slyším a čtu

Tak jsme Tikouše dali do malýho bazaru kousek od nás a za dva dny byl za 13 tisíc prodanej.
Uf, hlavně že je to z baráku pryč.

Tak jsem si jen v praxi potvrdila to, co všude o áčkách slyším a čtu

-
- Test driver
to ti verím..tico je/bol masaker

-
- Test driver
Mata oni na to mají asi mustr,, protože u mě to bylo to samé 

-
- Test driver
inač mam kámoša ,ktorý toto psychicky nezvladol...hovoril, že skratka nedokayal ojebovat nejakeho dedulu, ktory prijd nabliskanou feldou, pretože už nemaju z dochodku na najom