Parkovací systém
- forbes
- Pokročilý
Re: Parkovací systém
podle toho co si psal tak na tech strihlejch mas + z couvacek na obou,a kde mas -?
- forbes
- Pokročilý
asi bezel do auta,uz mu docvaklo ze cernej musi dat pod sroub na kostru

- zewl
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
takze cerveny mam nechat tam kde je a cerny tedy pripojit pod sroub na kostru? Hej fakt sorry za mou dutost, ale v techto vecech se opravdu nevyznam... Vsechno je jednou poprveforbes píše:podle toho co si psal tak na tech strihlejch mas + z couvacek na obou,a kde mas -?

- forbes
- Pokročilý
no jestli je to tak jak pises tak jo ,strihli jsou+ ,cerven + a cernej - tak jinak to nevidim
- forbes
- Pokročilý
jo a ten + cervenej pripoj podle toho meho fota je to odskouseny ze tam je + na couvacku
- forbes
- Pokročilý
ted je otazka jestli si nevyskratoval nebo neco podobnyho jednotku kdyz si misto+a- tam pustil 2x+,zas tak dalece tomu nerozumim.
- zewl
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
ted jsem to napojil tak, ze cerveny jsem nechal na miste a cerny napojil na kostru a šťáva do ridici jednotky PA jde (12V+-), ale displej se nerozsviti, jsem jeste zkousel merit vystup z RJ do displeje a nic z ni nejde, podle me jsem nejak vyzkratoval tu RJ.. Jsem debil... Asi zitra objednam novou sadu... Kuva, pripadam si jak uplny idiot. A to jsem jeste u montaze nafotil 79 podrobnych fotek, aby to meli i ostatni a ted vubec nemam chut to sem davat, protoze to nefunguje... Mozna bych mohl dat aspon detailni fotky, kudy jsem to vedl v interieru ale nevim 

- forbes
- Pokročilý
stanou se horsi veci,kdyz je to jen todle tak o nic nejde,ale to + bych preci jen pichnul do ty modry svorky na 2 pozici (zelencern) tam kde to mas ty tam sice muze bejt+ ale ne plny zkouseckou to nezmeris!
- zewl
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
ale myslim, ze ta modra svorka je vlevo v kufru, ja to mam ted instalovany vpravo v kufru u zpatecky, kabel k displeji mam tahanej pravou stranou pod listama a tapecem celym autem, tak se mi to nechce cely prehazovat na levou stranu...
- Kóťa
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
zewle,to se stane...Nic tak hroznýho se nestalo...Prostě objednáš novou.Chybama se člověk učí...A co zbytek,je to v pohodě?Šlo to?
- zewl
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
jo, ja vim, ale stve me to.... Zitra ho objednam znova. Jinak montaz celkem v pohode, mam spoustu fotek, rozmereni v pohode, navrtani der taky, protahnuti senzoru bez demontaze narazniku v klidu, tahani dratu skrz interier taky v pohode, az jsem cumel, jak to slo hladce. Az teda na to zapojeni dratu na zpatecku... Ale kuva 5x jsem to zkousel, nez jsem to vsechno zapojil natvrdo, vsechno fungovalo, nechapu, ze to fungovalo na dva plusy napajeni........
- forbes
- Pokročilý
tak to jo,me bylo hned divny co to mas za svorkovnici. 

- forbes
- Pokročilý
hele na tom jednom se taky muze obevovat+i-,stopni lampicky jsou taky tak jetam- a+do protivky to pomalu zhasinazewl píše:jo, ja vim, ale stve me to.... Zitra ho objednam znova. Jinak montaz celkem v pohode, mam spoustu fotek, rozmereni v pohode, navrtani der taky, protahnuti senzoru bez demontaze narazniku v klidu, tahani dratu skrz interier taky v pohode, az jsem cumel, jak to slo hladce. Az teda na to zapojeni dratu na zpatecku... Ale kuva 5x jsem to zkousel, nez jsem to vsechno zapojil natvrdo, vsechno fungovalo, nechapu, ze to fungovalo na dva plusy napajeni........
- forbes
- Pokročilý
podle me jsi na jednom nameril tvrdy +,na druhym nejaky - zkousecka ti nerekne kolik ma,a jak si slap na brzdu tak se tam obevilo tvrdy + a jednotka sla do hajzlu,uz to je podivne ze ty draty maj stejny barevny oznaceni. 

- zewl
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
presne tak nejak si myslim, ze to odeslo do kytek. Proste pohodka, jakmile jsem ale slapnul na brzdu, sla tam jeste brzda a RJ to na prvnich nekolik pokusu rozchodila (jenom se vypnul displej), ale po nekolikate uz to vzdala... No nic, zase jsem o neco chytrejsi. Kazdopadne diky forbes za cenne rady