Parkovací systém
- Quickie
- Moderátor
Re: Parkovací systém
Hm.. pri tychto senzoroch píšu, že... rozsah měřené vzdálenosti: 0,3 - 2,0 metry.. to je veeeeela... neda sa to nejako prestavit az na 0,05 - 2 metre? 30 centi mi je na prd, ked do garaze budem musiet pchat auto na doraz ku stene
-
- Test driver
na garaž ti senzory velmi nepomozu, navrhujem stary osvedčeny trik -zaveseny pimpongač

- Quickie
- Moderátor
trošku mi to ozrejmi chmelko.. nepoznam taketo ťahy 

-
- Test driver
no ak jazdíš pravidelne do jednej garaže, tak si nastav auto presne tak ako chceš ho mat, dajme tomu 10cm od steny bude naraznik..zober pimpongovu loptičku, nechaj navrtat do stropu hačik a zaves ju na šnurku tak, aby ked auto bude tych 10cm od steny ta tukne do predneho okna a vieš, že už dalej nemožes...kam sa hrabe cela elektronika na toto 

- Quickie
- Moderátor
ahaa.. hm.. no len to by som ja tych lopticiek asi musel mat viac sakra.. budem do garaze cuvat a auto musim "nalepit" na bočnu stenu tak aby som mohol dvere otvorit co najviac, aby som mohol presadnut do vozika... uz mi tompec aj zirafak /vdaka chalani/ odmerali ze auto je siroke 2 metre a ja mam na garazi zarubnu 2,10m... Navyse cela garaz je široka 2,8 metra a FoFo s otvorenymi vodicovymi dverami má 2,95.. takze som zvedavy ako ho tam budem pasovať, na ručne ovladanie a s automatom.. uz sa tešim ako si ho poobíjam 

-
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Neboj, poobijaju ti ho dost ignoranti na parkoviskach verejnych
Potom ak to mas tak na tesno mozno na stenu garaze kde sa budu otvarat dvere nahodit nejake "dorazy" gumove alebo take nieco...

Potom ak to mas tak na tesno mozno na stenu garaze kde sa budu otvarat dvere nahodit nejake "dorazy" gumove alebo take nieco...
- Quickie
- Moderátor
TJ ty teda vieš potešiť.. pred barakom mam vyhradene miesto pre invalidov. to je dosť široke.. ale prave kvoli zavistlivym hajzlikom ho chcem parkovat v garaži.. Uz som myslel na to, že po stenach garaze nalepit nejaku 5cm molitan alebo aspon kartony.. Neviete nahodou ci na FoFo 08 sa daju niekde zohnat take tie gumove dorazy alebo ako sa to volá, ochranne lišty na rohy naraznikov.. asi by to vzhladovo sprznilo cele auto, ale radsej zoderem kus gumy ako lak na naraznikochTripleJay píše:Neboj, poobijaju ti ho dost ignoranti na parkoviskach verejnych
- zewl
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
diky za odpovedi na mou otazku, uz jsem si dojel pro zkouseckuzewl píše:Nevite nekdo barvu kablu od zpatecky u kombi? Abych nemusel do prace pro zkouseckuPrelouskal jsem (asi uz potreti) cely tohle vlakno a nikde se o tom nikdo nezminuje. Diky.

- Kóťa
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Zewl:Vždyť v tom pdf od Kutaca je to vidět co za kabely svorkuje,ne?
- forbes
- Pokročilý
Zewl:tak tady to mas
- zewl
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
ja to napojil na tyhle dva (ty strihle), zkouseckou jsem zjistil, ze tam jde proud pri zpatecce. No a prusvich nastal, kdyz jsem to vsechno pozapojoval, natahl pod tapec atd. a po 4 hodinach prace jsem zjistil, ze kdyz couvam, tak je to OK, ale jakmile slapnu na brzdu, tak se to vypne
Nevite cim by to mohlo byt? Ted se to pri zpatecce uz ani nezapne... Doufam, ze jsem neco neposral v elektrice. Zpateckove svetlo pri zarazene zpatecce sviti, takze šťáva tam jednoznacne jde...

- forbes
- Pokročilý
ty jakube proc si to strihal normalne rychlospojkou,ten zeleno cerny je stava na zpatecku!
- zewl
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
ja to rozstrihnul a napojil na to ty dva draty z PA, udelal jsem to spatne?
- forbes
- Pokročilý
co je to za draty cerveny a cerny,neni to napajeni jednotky,vtom pripade 1- a 2+z couvacek
- zewl
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
jj, cerveny (ma byt pripojen na privod svetla zpatecky) a cerny (ma byt pripojen na kostru vozidla) jsou napajeni ridici jednotky PA. Jak rikam, kde je chyba?