Aha tak to jo...
Ale trebas subaru LPG seriove montuje... Pokud jde o Focus, tak samozrejme ne...
Jinac co se jezdeni v zahranici tyce, tak to je otazka toho kde kdo bydli a na co auto pouziva. Ja rocne najedu cca 20-25tis km, z toho vetsinu po CR a cca 2-3tis km dyz jedu nekam na dovolenou. Pokud ty 2-3tis budu muset jet na benzin, tak mi ver ze se z toho nijak neosypu, protoze vim, ze LPG mi za tech 18-23tis v CR usetrilo tolik ze si tech par litru benzinu proste dovolit muzu
Jinac letos jsem byl v zime ve Svycarsku, cca 2200km celkem, nevzal jsem ani kapku benzinu. V nemecku je LPG na kazdym rohu (nicmene je potreba redukce, ktere vsak na benzinkach mivaji), ve Svajcu min, ale taky...
Pokud bych se chystal dal nez 1000-1500km od domova (trebas to Finsko), tak bych asi volil cestu letadlo - pujcene auto - letadlo. Z duvodu uspory dovolene. Nerad bych travil 4dny ze 14denni dovolene jen cestou tam a zpet. Na to je mi kazdy den dovolene prilis drahy...
Ford Focus kombi 1.6 16V ZETEC SE, 2002, tmave modra metaliza, LPG Landi Renzo Omegas + FlashLube, zimni: Goodyear Ultra Grip 7+; 185/65 R 14 86 T, letni: Michelin Energy E3A; 195/60 R 15 88 H