Skubi píše:tak si někdo dovolil vzít moji chatku 24

Já to nejsem, Máme č.11

Skubi píše:tak si někdo dovolil vzít moji chatku 24

Jaká dvacka?Mira píše:Tak jim tam v tom trošku dělám neplechu. Tak jsem odepsal, že mi teda stačí jen ta "dvacka"
 A to si pohlídám, protože mám č.39.
 A to si pohlídám, protože mám č.39.  

Skubi píše:a je tam někde, že nejedu? jen že mi to moc nepasuje, viz výše

kvuli číslu chatky.
  kvuli číslu chatky.

romosch říkal, že letos nejedeš, že je volnábofi píše:jj , třeba mně se nikdo neptal jestli si může vzít 23

Jasio jsi kouzelníkJasio píše:Jaká dvacka?Mira píše:Tak jim tam v tom trošku dělám neplechu. Tak jsem odepsal, že mi teda stačí jen ta "dvacka"
Paní se mi omluvila, že omylem pustila moji chatku a Miro u tebe mám pivo.A to si pohlídám, protože mám č.39.

Otevřu ledničku a fakt tady máš pivo
  Otevřu ledničku a fakt tady máš pivo  Jestli paní omylem pustila tu 40-ku pro mě, tak ta se zítra uvolní
  Jestli paní omylem pustila tu 40-ku pro mě, tak ta se zítra uvolní  
   Já mám 20-ku a bydlím vedle zewla (19-ka) z jedné strany a z druhé ... nevím. Asi jsem to výše trošku nehezky a nesrozumitelně popsal. .... to pivo platí
  Já mám 20-ku a bydlím vedle zewla (19-ka) z jedné strany a z druhé ... nevím. Asi jsem to výše trošku nehezky a nesrozumitelně popsal. .... to pivo platí 

Asi si vezmu jenom muj maly soudecek 10 pivovy. Na zapiti obeda by to melo stacit
 Asi si vezmu jenom muj maly soudecek 10 pivovy. Na zapiti obeda by to melo stacit  Miro jsem zvedav, kdo bude vedle nas (chatka cislo 18)
 Miro jsem zvedav, kdo bude vedle nas (chatka cislo 18)  

A jo , vidíš , na toho kecala jsem zapomnělSkubi píše:romosch říkal, že letos nejedeš, že je volnábofi píše:jj , třeba mně se nikdo neptal jestli si může vzít 23

hele vloni se tam vařilo dobře a pivo taky šmakovalo, takže max. tak lahváčka před spanímzewl píše:....... Asi si vezmu jenom muj maly soudecek 10 pivovy. Na zapiti obeda by to melo stacit ......

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti