Jaké máte neorig. autorádio? Recenze v 1. prispevku!

Odpovědět
kasi
Test driver
Test driver
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kasi » 05.12.2007 16:21

Přílohy
kenwood-kdc-w4537ug 4410kč.jpg
kenwood-kdc-w4537ug 4410kč.jpg (29.21 KiB) Zobrazeno 1730 x
je Ford Focus 1.8L Zetec-E EFI r.v.00,Sedan,Pacific Green Metallic,Ghia
byl Ford Focus 1.8L Endura TDdi r.v.99,Hatchback,Moondust Silver Metallic,Ghia
Obrázek

KLUSMAN
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KLUSMAN » 05.12.2007 17:43

ClairVOYanT píše:
KLUSMAN píše:já nakonec asi půjdu do tohohle Pionnera 2920 http://www.autoradio-prodejce.cz/autora ... 2920mp.htm
ví někdo o lepší variantě? chtěl bych to i s ovládáním na volant, buď tohle zabuduju do origo ovládání nebo koupim neco jiného se samostatnou dálkou připojitelnou na volant.
Z vlastni zkusenosti vim, ze na fofika dalka co se dava na volant je tak trosku naprd. Ovladac sice super, ale diky tvaru volantu se musi dat do mist ze kterych pak hodne spatne odesila signal do radia (ja mam Pioneer DEH 55 BT a dalku jsem venoval brachovi). Lepsi je koupit primo v tom obchodu kam si nam dal odkaz (mam radio i redukci ze stejneho shopu) i redukci. Vyjde o par stovek draz, nez ovladani na volant, ale je fakt mnohem prijemnejsi ovladat to radio pres originalni ovladac fofika. Ja treba nenasel lepsi alternativu nez mam. Chtel jsem MP3, slot na pametovou kartu, dalkove ovladani a BT handsfree. Krom toho slotu to splnil akorat ten Pioneer (ostatni meli treba potiz s BT HF a nebo jine mouchy). Navic mam tuhle znacku v oblibe ;-)
to radio, co mas ty je presne to, co bych chtel, ale momentálně už nedám dokupy penize, protože akorát kupuju FOFO, možná pouze časem vyměním přístroj, protože to vypadá, že ta redukce je stejná. Jo jinak díky za radu ohledně ovládní, půjdu do origo ovládání s redukcí. :)

malond
Junior
Junior
Kontaktovat uživatele:

Clarion

Příspěvek od malond » 05.12.2007 21:07

Chlapy, co si myslite o tom radiu Clarion FB278RBT ? Tak jsem si rikal, ze jestli to nema cd, tak bych to ozelel. Pres ten aux bych tam pri nejhorsim, kdyz budu potrebovat, mohl zapojit diskmana, jen jsem nenasel kabel, kterým by to šlo (není to tento? http://www.stualarm.cz/produkt/32504-au ... /mini-iso/ Spis jsem ale myslel nejakej, kterej bych zapojil do vstupu aux na prednim panelu radia)Chtěl bych za radio i s těma vsemoznejma redukcema a rameckem, dat tak do 7 tisic, ale prave ze by melo mit bluetooth a aspon usb a aux. Co by jste doporucili?

KLUSMAN
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KLUSMAN » 05.12.2007 22:51

to malond: no mě přijde že za 7 tis koupíš tak akorát solidní rádio. Já chtěl taky USB, Bluetooth a pro mě je to drahý když vezmnu třeba Pioneer DEH 55 BT nebo tenhle nástupce http://www.autoradio-prodejce.cz/autora ... -p65bt.htm o obou psal ClairVOYanT, dám k tomu redukci na obládání pod volantem cca 1500 a kaslík na umístění rádia do 1,5 DIN díry cca 350, tak to dá dohromady okolo 9 tis. Holt se budu muset smířit s tím, že budu dál používat handsfree za ucho a MP3 budu mít jenom na CD a ne na flashce nebo nějakym disku. Doufám, že nejsem moc velkej pesimista a že seženeš, co ti bude vyhovovat :)

ClairVOYanT
Zkušený
Zkušený
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ClairVOYanT » 06.12.2007 05:24

Nez HF na uchu - to radeji Parot sadu. Je vyborna a cenove neni az tak nedostupna (uvazoval jsem nad tim jako alternativou). Prehravac si muzes udelat treba i z mobilu. Pomoci A2DP ( http://en.wikipedia.org/wiki/A2DP ) muzes prenaset muziku pres BT z mobilnich zarizeni. Existujou i ptakovinky, ktere ti dokazi obsah USB posilat pres FM a naladis si to na radiu (pokud nepotrebujes kvalitni prehravani muziky, tak ty alternativy jdou vyuzit). Je toho dneska uz na trhu celkem dost. Ale ja jsem si rikal, ze nez mit 150 krabicek a kazdou na neco - koupim si radio, ktere bude umet vse a setril jsem.

Bohuzel jak jsem psal - nema to USB slot, tak to nahrazuju PDAckem a 4GB SD kartou :-)

zewl
Test driver
Test driver
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od zewl » 06.12.2007 06:40

kasi píše:a co toto :!: :arrow:
nema zas BT :) No jsem narocnej, ale jak psal Clai...t (hrozna prezdivka na zapamatovani :wink: ), kdyz uz, tak uz radio, co umi vse. Pro me "vse" znamena: BT, USB vstup, MP3. Tot vse :wink: Jinak nemam duvod menit stavajici radio (Ford 6000 CD).
Ford Focus combi 1.8 TDDi, 90 PS, narozen 12/2002
Obrázek

malond
Junior
Junior
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od malond » 06.12.2007 06:46

No prave ze 10 krabicek mit taky nechci, tak premyslim o tom clarionu s tim, ze v pripade potreby bych napojil diskmana. Nema nekdo odkaz na nejakej ten propojovaci kabel? Nevim, jak to ma vypadat, ale rekl bych, ze to bude asi jack->jack aby to slo zapojit do toho vstupu aux

2 ClairVOYanT: To PDA k tomu mas pichly jak?

Pak teda tenhle blaupunkt, kterej nema slot na karty, ale jinak vsechno. Nevim, jaky to bude kvality teda, co myslite? http://www.blaupunkt.cz/autoradio/Autor ... -MP57.html

ClairVOYanT
Zkušený
Zkušený
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ClairVOYanT » 06.12.2007 07:26

zewl píše:
kasi píše:a co toto :!: :arrow:
nema zas BT :) No jsem narocnej, ale jak psal Clai...t (hrozna prezdivka na zapamatovani :wink: ), kdyz uz, tak uz radio, co umi vse. Pro me "vse" znamena: BT, USB vstup, MP3. Tot vse :wink: Jinak nemam duvod menit stavajici radio (Ford 6000 CD).
Prezdivku jsem vysvetloval nekde ve vlakne s mym autem ;-). Ale nelze, nez v tomto s tebou souhlasit :-D

Pro me vse bylo taky vse. Teda do doby kdy jsem zjistil, ze znackova radia fakt nemaji vse. Takze jsem to USB musel ozelet.

to malond: AUX je normalni jack-jack a sezenes ho do 50ti kc (to je podle me uplne max. castka)
PDA mam pres AUX jack-jack ;-)
Blaupunkt podle me neni spatna znacka. Jen sem tohle v dobe koupe nemel moznost zkusit, tak nevim. Kazdopadne kdyz jsem kupoval, tak jsem zkousel jestli a jak pohodove/problemove se radio spoji pres BT s telefonem a jak se to da ovladat - to byl zaklad. Spousta radii na tom pohorela. Urcite si ho nekde zkus, nez koupis a neboj se zkouset poradne - zajem prodejce je prodat, takze ti nejspis i pomuze ;-). A ta firma autoradio-prodejce.cz je fakt super. Ma to snad momentalne provozovnu v jednom byte v panelaku na jizaku, ale fakt se s nim da mluvit a do fofika by ti radio sam namontoval (on sam ma fofika ;-)).

Posledni prispevek na tehle strance je moje rozlozeni krabicek v aute: http://ford-focus.cz/modules.php?name=F ... &start=150

zewl
Test driver
Test driver
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od zewl » 06.12.2007 08:13

malond: ten Blaupunkt nevypada zle 8O
Ford Focus combi 1.8 TDDi, 90 PS, narozen 12/2002
Obrázek

malond
Junior
Junior
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od malond » 06.12.2007 09:51

Taky si rikam, ale chtel bych ho nekde vyzkouset

malond
Junior
Junior
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od malond » 06.12.2007 16:44

ClairVOYanT píše:to malond: AUX je normalni jack-jack a sezenes ho do 50ti kc (to je podle me uplne max. castka)
tento např.? http://eshop.kytary.cz/warwick-kabel-ja ... 92:0:0:1:0

ClairVOYanT
Zkušený
Zkušený
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ClairVOYanT » 06.12.2007 17:49

juu, kdyz vidim tu cenu, tak mi je zle. nasel jsem lepsi cenu:
http://www.lan-shop.cz/kabely-pc-ostatni/ostatni/19881

co si budeme povidat - kvalitou to proste staci ...

malond
Junior
Junior
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od malond » 06.12.2007 18:19

Diky. Tak a ted jeste vyresit to, jestli mam vzit toho Clariona a pres aux pripojit diskmana nebo vzit ten Blaupunkt

ClairVOYanT
Zkušený
Zkušený
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ClairVOYanT » 06.12.2007 19:15

Tak s tim ti uz neporadim ;-)

malond
Junior
Junior
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od malond » 06.12.2007 19:18

no to ja bych prave potreboval ale :cry: